2012-03-24 10:57:35
Φωτογραφία για ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ''ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΡΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΠΟΣΥΡΟΜΑΙ - ΓΕΛΟΙΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ'' (VIDEO)
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, τόνισε πως «το πολιτικό σύστημα είναι διεφθαρμένο γι’ αυτό και αποσύρομαι» και ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τάχθηκε στο πλευρό του Ευάγγελου Βενιζέλου, λέγοντας ότι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, «δεν είναι βωβό πρόσωπο, αλλά ένα πρόσωπο που παράγει πολιτική».

Σε ερώτηση σχετικά με την ημερομηνία των εκλογών, είπε ότι είναι «άχαρη η σχετική συζήτηση. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Πρωθυπουργό». Ο ίδιος δεν θεωρεί ότι η συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων αποτελεί ενδεδειγμένη λύση.

Όπως είπε, «τα δύο μεγάλα κόμματα αποδεικνύουν ότι δεν μπορούν να κυβερνήσουν από κοινού ακόμη κι αν ένα μεγάλο μέρος των αποφάσεων που πρέπει να ληφθούν είναι προδιαγεγραμμένο».

Όσον αφορά στις επιθέσεις κατά πολιτικών, ο Θ. Πάγκαλος δήλωσε ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό καθεστώς τρομοκρατίας των μειοψηφιών, ενώ χαρακτήρισε «γελοίες» τις παρελάσεις και ότι δεν μπορεί η Ελλάδα να είναι η τελευταία χώρα της Ευρώπης που τις διατηρεί.


Αναφερόμενος στις μαθητικές παρελάσεις ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε: «η επέτειος αυτή η οποία πρέπει να εορτάζεται και πρέπει να τιμάτε, γιατί πρέπει να θυμόμαστε το παρελθόν, μπορούσε να τιμηθεί με άλλους τρόπους. Μπορούσαν οι μαθητές των σχολείων ή μιας ομάδας σχολείων σε μια περιοχή να μαζευτούν και να οργανώσουν μια πολιτιστική εκδήλωση π.χ. να παίξουν μουσική, να τραγουδήσουν κτλ.».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης καταφέρθηκε εναντίον μερίδας εκπαιδευτικών η οποία όπως είπε «μαθαίνουν στα παιδιά ότι η χώρα είναι δικτατορία του κεφαλαίου, ότι πρέπει να γίνει επανάσταση» και πρόσθεσε «τι διδάσκονται στα σχολεία και πώς οδηγούν τους μαθητές που μουντζώνουν μπροστά στις εξέδρες των επισήμων, οι καθηγητές που περηφάνως παρελαύνουν δίπλα τους και χαμογελούν».
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ