2012-03-24 12:00:21
Φωτογραφία για Υποψήφιος Α.Ε.: «Πολλοί μιλούν για αυτονομία της Κρήτης!. Που οδεύουμε;» (Ας σου απαντήσει ο κος Καμμένος φίλε!)
Ο υποψήφιος του Π. Καμμένου μεταξύ άλλων ρωτάει σε άρθρο του «Η Κρήτη όμως είναι ένας πλούσιος τόπος, με τεράστιο όγκο παραγωγής και εργατικούς ανθρώπους. Γιατί να πεινά; .... ..... Πολλοί είναι αυτοί που ρωτούν. Γιατί; Γιατί η Κρήτη πρέπει να βρίσκεται στην ίδια μοίρα με την υπόλοιπη Ελλάδα, ακούγεται από χιλιάδες στόματα σε όλο το νησί;.

Γιατί η υπερ-πλουτοπαραγωγική Κρήτη με τους υπερ-εργατικούς της κατοίκους και την ευλογημένη από το Θεό καρποφόρα γη, πρέπει να αντιμετωπίζει λίαν σοβαρό πρόβλημα ουσιαστικής επιβίωσης;

Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο και το γνωρίζει όλη η Ελλάδα αυτό, για το δημοψήφισμα του 2012 και ότι το έχουν θάψει κάποιοι μεθοδευμένα, εδώ και πολλά χρόνια. Υψηλόβαθμα στελέχη της σημερινή μας κοινωνίας θεωρούν ότι τέτοιο θέμα δεν υφίσταται. Εμείς μπορεί και να συμφωνήσουμε! Γιατί να περιμένει ο Κρητικός το 2012, όταν το σπίτι του καίγεται σήμερα;


Αυτονομία είτε διοικητική είτε οικονομική, στη Κρήτη;

Το θέμα αυτό αγαπητοί αναγνώστες είναι πολυσυζητημένο στη Κρήτη, εντούτοις όμως κανένας δεν τολμά να το φέρει σε δημόσια διαβούλευση.

Αναρωτιέται κανείς γιατί;

Μήπως δεν συμφέρει κεντρικά οικονομικά όργανα και φατρίες αυτό;

Εμείς πάντως σαν εφημερίδα και επειδή δεν μπορούμε να γυρίζουμε άλλο το πρόσωπό μας στο πρόβλημα, επειδή έχουμε ιερή υποχρέωση έναντι των αναγνωστών μας, επειδή φέρουμε ευθύνη στην ολιγωρία και επειδή η ιστορία μας κρίνει όλους, τολμούμε να αγγίξουμε το ζήτημα, προσεγγίζοντας το με όσο πιο υπεύθυνο και χρηστικό τρόπο γίνεται, καταγράφοντας τον παλμό των απανταχού Κρητικών και σημειώνοντας την λαϊκή βούληση, παραθέτοντας μια σειρά από στοιχεία με τα οποία είτε συμφωνούμε ως δημοσιογράφοι, είτε διαφωνούμε, οφείλουμε όμως να τα παρουσιάσουμε δίχως ρεβανσιστικές τάσεις.

Από τη μια βλέπουμε πολιτικούς & οργανώσεις να κατηγορούν όσους Κρητικούς τολμούν να το σκεφτούν και να τους αποκαλούν προδότες, ανιστόρητους, ακόμα και ανεγκέφαλους.»

Και τελειώνει ο γελοίος:

«Εν κατακλείδι, η Κρήτη έχει όλα εκείνα τα εφόδια όχι απλά για να επιβιώσει, αλλά για να μεγαλουργήσει.

Και κυρίως ... να είναι σε θέση να δανείζει και όχι να δανείζεται!

Ας πάρει λοιπόν τη θέση που αξικρατικά της ανήκει, Πανελλαδικά ή ας σκεφτούν οι πολίτες τι πρέπει να γίνει.

Με τσι γειές μας ...» Ολόκληρο το άρθρο εδώ http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=3370

Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θέτει ο υποψήφιος με τα ψηφοδέλτιά του Πάνου Καμμένου στην Κρήτη,  Κασιμάτης Βασίλης δημοσιογράφος Αναμένουμε τοποθέτηση/απάντηση του κου Καμμένου για το θέμα... θα έχει ενδιαφέρον νομίζουμε! DexiExtrem
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανεξάρτητοι Έλληνες
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανεξάρτητοι Έλληνες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ