2012-11-30 16:02:04
Φωτογραφία για Ferrari : ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΛΕΙΣΕ!
Λήξαν θεωρείται το θέμα της προσπέρασης του Σεμπάστιαν Φέτελ στον Ερίκ Βερνιέ στον τέταρτο γύρο του γκραν πρι της Βραζιλίας για την Ferrari.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Ακόμη, η σκουντερία, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", μέσω επίσημης ανακοίνωσης τόνισε τους λόγους για τους οποίους έστειλε την επιστολή στη FIA, με την οποία είχε ζητήσει διευκρινήσεις για το συγκεκριμένο συμβάν.

«Η αίτηση για την αποσαφήνιση του προσπεράσματος του Σεμπάστιαν Φέτελ στον Βερνιέ προέκυψε από την επιθυμία να διευκρινιστούν οι συνθήκες που έγινε η κίνηση, η οποία βγήκε στο διαδίκτυο λίγες ημέρες μετά τον αγώνα.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Η επιστολή προς τη FIA σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να υπονομεύσει τη νομιμότητα του αποτελέσματος του αγώνα. Λάβαμε πάρα πολλές ερωτήσεις από τον κόσμο και είχαμε την υποχρέωση να το εξετάσουμε το θέμα, ώστε να μην υπάρχουν σκιές όχι μόνο στους φίλους της Ferrari, αλλά σε όλους τους φίλους της Φόρμουλα 1. Η Ferrari έλαβε υπόψιν της την απάντηση της FIA και θεωρεί ότι το θέμα έχει κλείσει», ανέφερε η ανακοίνωση της σκουντερία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ