2012-11-30 20:51:02
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Προχωρά η αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία - Έμειναν άστεγες οικογένειες αθίγγανων στην ΒΙΠΕ
Επίσκεψη στον οικισμό των αθιγγάνων στην Βιομηχανική Περιοχή τα οποία επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών πραγματοποίησε κλιμάκιο της υπηρεσίας πρόνοιας του Δήμου Πρέβεζας.

Στόχος ήταν να καταγραφούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στις εγκαταστάσεις του καταυλισμού και να εξειδικευτούν οι ιδιαίτερες ανάγκες που υπάρχουν ανά οικογένεια.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Πρέβεζας θα ληφθεί ειδική μέριμνα για τους ανθρώπους αυτούς που έμειναν άστεγοι και ανάμεσά τους υπάρχουν αρκετοί ηλικιωμένοι , ασθενεις και μικρά παιδιά.

Μάλιστα παραγγέλθηκαν σκηνές προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες στεγαστικές τους ανάγκες ενώ οι υπηρεσίες θα μεριμνήσουν και για είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες.

Την ίδια στιγμή αποκαθίστανται σταδιακά οι ζημιές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία ωστόσο έχουν προκύψει και άλλα προβλήματα κυρίως από εντοπισμό αρκετών δέντρων τα οποία χαρακτηρίζονται επικίνδυνα και μπορεί να πέσουν ανά πάσα στιγμή.

Οι υπηρεσίες καταγράφουν τα περιστατικά αυτά και προσπαθούν να τα διευθετήσουν ωστόσο κάποια βρίσκονται σε ιδιωτικές εκτάσεις οπότε για την απομάκρυνσή τους θα πρέπει να μεριμνήσουν οι ιδιοκτήτες.

Από την Δευτέρα εξάλλου ξεκινά και η καταγραφή των ζημιών που έχουν υποστεί αγροτικές καλλιέργειες από τους αντιπροσώπους τους ΕΛΓΑ έτσι ώστε να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό η διαδικασία των αποζημιώσεων.

pamepreveza.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
LIVE-H Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
LIVE-H Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ