2012-12-02 20:45:02
Φωτογραφία για «ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ» Ο... ΑΝΤΙ-ΧΟΛΕΜΠΑΣ!
Η αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού, εκ των απ[οτελεσμάτων, δουλεύει πολύ καλά, αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο Ζαρντίμ έχει... “παντρέψει” ιδανικά τους Αμπντούν και Χολέμπας, οι οποίοι κάνουν ότι θέλουν τις αντίπαλες άμυνες.

Παράλληλα οι δυο παίκτες έχουν άψογη συνεργασία και ανασταλτικά, αφού ο Αλγερινός καλύπτει πάντα τον συμπαίκτη του όταν αυτός βγαίνει στην επίθεση.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Το… όπλο του Ολυμπιακού στα αριστερά, δεν θα υπάρχει στο ματς με την Άρσεναλ, από τη στιγμή που ο Χολέμπας θα εκτίσει ποινή τιμωρίας και φυσικά δεν θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

Πλέον ο Ζαρντίμ καλείται να βρει τη λύση που θα διατηρήσει την ισορροπία στην ομάδα, αφού και ο Ζαραδούκας δεν έχει δηλωθεί στη λίστα της ΟΥΕΦΑ. Έτσι, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, είναι πολύ πιθανό να δούμε την μετατόπιση του Βασίλη Τοροσίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας και να παίξει δεξιά ο Ντιακιτέ.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Ο “Τόρο”, άλλωστε έχει παίξει πολλές φορές με το ανάποδο πόδι στην εθνική ομάδα, το έχει κάνει και στον Ολυμπιακό. Ο Ντιακιτέ όσες φορές έχει παίξει έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, οπότε το πιθανότερο να δοθεί αυτήξ η λύση κόντρα στους "κανονιέρηδες".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ