2012-12-03 09:01:06
Φωτογραφία για Ο βουλευτής του Μπερίσα απευθύνεται στην Ελληνική Κυβέρνηση, στην δικιά του ποτέ!
Όσο παράδοξο και να φαίνεται, η επιστολή του βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος του Μπερίσα, Κώστα Μπάρκα, προς την Ελληνική κυβέρνηση είναι γεγονός. Μια επιστολή που σχετίζεται με τις συντάξεις του ΟΓΑ.

Φυσικά και οποιοσδήποτε μπορεί να απευθυνθεί στην Ελληνική κυβέρνηση για διάφορα προβλήματα που απασχολούν την κοινότητά μας. Ο παραπάνω κύριος όμως, δεν είναι ο «οποιοσδήποτε». 

Είναι βουλευτής του κυβερνώντος Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας με πρόεδρο τον πρωθυπουργό της χώρας, τον Σαλί Μπερίσα.

Τα μέλη της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, που ζουν στα πατρώα τους εδάφη, αντιμετωπίζουν σήμερα πολλά και σοβαρά προβλήματα που σχετίζονται άμεσα με την ίδια την ύπαρξή τους. 

Μερικά απ’ αυτά όπως το ιδιοκτησιακό, τα προβλήματα με την παιδεία, η μη εφαρμογή των Διεθνών Συνθηκών και Συμβάσεων για το σεβασμό των εθνικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ.ά. Ακόμα και το περιεχόμενο των σχολικών βιβλίων είναι τόσο προσβλητικό για τα ελληνόπουλα, αφού μέσα στα βιβλία αυτά υπάρχει ένας εξωφρενικός ανθελληνισμός. 


Ατέλειωτες ώρες και νύχτες στα ελληνικά χωριά της περιοχής του Δελβίνου και των Αγίων Σαράντα διακόπτεται η ηλεκτρική ενέργεια και οι περιοχές μας βυθίζονται στο σκοτάδι!

Γι΄ αυτά και για πολλά άλλα, γιατί δεν απευθύνεται ο παραπάνω κύριος στη δική του κυβέρνηση, στον δικό του πρωθυπουργό και κόμμα;! 

Το κόμμα του κυβερνάει σήμερα τη χώρα και για την κατάσταση αυτή ευθύνεται και ο ίδιος. Δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από ανοιχτές επιστολές, που πότε τις δημοσιεύει στον αλβανικό τύπο και πότε σε διάφορα Βορειοηπειρωτικά blog. Δεν τον ακούσαμε ποτέ να υψώνει τη φωνή του στο αλβανικό κοινοβούλιο για τα δικαιώματα των μελών της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας! Δεν ακούσαμε τους ελληνικής καταγωγής βουλευτές του ΔΚΑ να αποστασιοποιούνται απ΄ τον Μπερίσα για τις δηλώσεις του περί Πρέβεζας και Μεγάλης Αλβανίας και τις εδαφικές διεκδικήσεις του εις βάρος της Ελλάδος!

Διαβάστε περισσότερα στην Aftonomi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ