2012-12-03 18:44:42
Φωτογραφία για Βαγγέλη για λύσε μας μια απορία! Το φίδι έκανε τ'αυγό η το αυγό το φίδι;..Γελάνε και οι πέτρες με τις ατάκες Βενιζέλου να βγάλει εκτός νόμου την Χ.Α....Βίντεο.
Κρύος ιδρώτας έπιασε τα μέλη και οι βουλευτές της Χ.Α μόλις άκουσαν την συνέντευξη Βενιζέλου..Από τα γέλια φυσικά,γιατί μόνο ως αστείο μπορεί κάποιος να πάρει όλα όσα είπε σήμερα ο τωρινός πρόεδρος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.Στο μέλλον βλέπουμε.

Συνέντευξη τύπου δίνει αυτή την ώρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, για την αντισυνταγματικότητα του κόμματος της Χρυσής Αυγής και τα αντίμετρα που θα πρέπει να υπάρξουν.

 Χαρακτηριστικά, μερικές ατάκες από την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ:

 - Είναι επικίνδυνο να αντιμετωπίζεται χαλαρά από τα ΜΜΕ το φαινόμενο της ΧΑ, να το βλέπουν ως ένα κοινωνικό γεγονός τύπου Μυκόνου.

 - Όταν αφήνεις το αυγό του φιδιού και εκκολάπτεται κάποια στιγμή θα σε φάει το φίδι. - Δεν αποδεχόμαστε ως θεμιτή αντίδραση απέναντι στην οικονομική κρίση τον φασισμό, την ξενοφοβία, τον ναζισμό, τη βία  - Τον Μουσολίνι και τον Χίτλερ τους ψήφισε επίσης ένας αριθμός πολιτών. Το επιχείρημα της λαϊκής ψήφου δεν στέκει.

 - Νερό στον μύλο της Χρυσής Αυγής ρίχνουν αυτοί που την ανέχονται. Όσοι την αντιμετωπίζουν χαλαρά ή δεν ενοχλούνται.

 - Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να ανεχτεί τα φαινόμενα αυτά του ναζισμού. Δεν παίζουμε με αυτά.

 - Προτείνουμε άμεση ενημέρωση Προέδρου της Δημοκρατίας και Προέδρου της Βουλής, διακομματική πρωτοβουλία εναντίον της ΧΑ.

                                                                                                                                   
Eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ