2012-12-03 19:41:29
Φωτογραφία για Η απουσία του  ''ΠΑΡΟΝ''
   Είχα καιρό να δημοσιεύσω ανάρτηση  (μωρέ , τι μας λες) . Όχι ότι δεν υπήρχε θεματολογία , αλλά σε αυτή εδώ την ιστοσελίδα δεν υποκαθιστούμε το δημοσιογραφικό λειτούργημα , αντιθέτως το αναδεικνύουμε , ειδικά όταν αυτό ελέγχει την εξουσία , ή τα οποιαδήποτε κακώς κείμενα της δρώσας επικαιρότητας .

   Χθες λοιπόν , αρκετοί αναγνώστες της εφημερίδας  "ΤΟ ΠΑΡΟΝ" περίμεναν να διαβάσουν την παραπολιτική στήλη του Μάρκου Μουζάκη . Διαπίστωσαν λοιπόν ότι η στήλη έλειπε . Ψάχνοντας λοιπόν στο διαδύκτιο , βρήκα το αδημοσίευτο άρθρο καθώς ο Μάρκος Μουζάκης φρόντισε να το διαρρεύσει . Θα διαπιστώσετε και εσείς ότι , τα καυστικότατα σχόλια του δημοσιογράφου χαλάνε την μαγιά στο συγκρότημα Κουρή , το οποίο στηρίζει τον πιτσαδόρο Βοστώνης .

    Προσωπικά δεν τρέφω κανένα σεβασμό στους  αδερφούς  Κουρή , Μάκη και Γιώργο . Οι κλασσικοί καιροσκόποι και οι δυό τους , έκαναν εκδοτικό συγκρότημα επί Ανδρέα Παπανδρέου , με την εφημερίδα  "Αυριανή" , η οποία ενώ αυτοπροσδιοριζόταν ως η εφημερίδα που γκρέμισε τον καραμανλισμό του μακαρίτη Καραμανλή , αργότερα λιβάνιζε τον ανηψιό του , τον γνωστό και ως    "μπουχέσα Ραφήνας" . Κάποτε τα αδέρφια χώρισαν τα τσανάκια τους , καθώς τα συμφέροντα έπαψαν να είναι κοινά , αλλά η νοοτροπία δεν άλλαξε .


   Να σημειώσω επίσης , ότι χθες δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα  "Πρώτο Θέμα " , συνέντευξη του πιτσαδόρου Βοστώνης , η οποία αν την διαβάσατε έχει μέσα τόσα  " αν " , που αναρωτιέμαι αν ξεπερνούν τα  "αν" της ταινίας με τον ομώνυμο τίτλο , που προβάλεται αυτές τις μέρες . Αντιλαμβάνεται λοιπόν εύκολα κανείς , ότι οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο σε κυριακάτικη

εφημερίδα , θα είχε αρνητική εντύπωση ως προς την συνέντευξη . Βέβαια αναρωτιέμαι , τόση ανάγκη είχαν τα κουπόνια της εφημερίδας  "Πρώτο Θέμα"  οι 160.000 που την αγόρασαν ; ας πρόσεχαν . Προσωπικά πιστεύω ότι , αν ο Θέμος Αναστασιάδης είχε βάλει την συνέντευξη στην φτηνή έκδοση , όλοι θα αγόραζαν την έκδοση με τις προσφορές .

    Τέλος πάντων αρκετά σας ζάλισα . Διαβάστε εδώ το άρθρο του Μάρκου .
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ