2012-03-24 17:44:43
Φωτογραφία για «Κλειδώνει» η ημερομηνία των εκλογών
Την πρόθεση του πρωθυπουργού Λουκά... Παπαδήμου να γίνουν εκλογές στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαΐου, επιβεβαίωσαν τόσο η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα όσο και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Η Αλέκα Παπαρήγα μετά την συνάντηση της την Παρασκευή με τον πρωθυπουργό , τόνισε πως το ΚΚΕ τάσσεται υπέρ της προσφυγής στις κάλπες το συντομότερο δυνατόν, δηλαδή στις 29 Απριλίου.

Παράλληλα, η κ. Παπαρήγα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εκδηλωθούν προβοκάτσιες κατά τη διάρκεια των παρελάσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και τόνισε την ανάγκη το λαϊκό κίνημα να αντιδράσει, υπογραμμίζοντας ότι δεν αποκλείεται κάποιοι να αναζητούν προσχήματα για να αναβληθούν και οι εκλογές.

Η πρόθεση του πρωθυπουργού είναι, οι εκλογές να γίνουν στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαΐου, δήλωσε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντηση που είχε, το απόγευμα, με τον Λουκά Παπαδήμο, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας μίλησε για κίνδυνο προβοκάτσιας από θεσμικά ή εξωθεσμικά κέντρα, αναφορικά με τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου, τονίζοντας ότι αυτή η αναφορά του, δεν αφορά τον πρωθυπουργό.
newscode.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ