2012-03-24 18:36:04
Φωτογραφία για Γιατί αγοράζουν στο ΙΚΑ αλεξίσφαιρα γιλέκα; [ΕΓΓΡΑΦΑ]


Σειρά αναπάντητων ερωτημάτων δημιουργεί η κίνηση του ΙΚΑ να δαπανήσει 23.000 ευρώ για να αγοράσει αλεξίσφαιρα γιλέκα. Δείτε τα έγγραφα Στις 23 Ιανουαρίου του 2012 το ΙΚΑ αγόρασε αλεξίσφαιρα γιλέκα! Μάλιστα το ταλαιπωρημένο από τα χρέη Ασφαλιστικό Ίδρυμα δαπάνησε μόλις... 23.000 ευρώ για να προμηθευτεί αγνώστου αριθμού αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Η εν λόγω προμήθεια αναφέρεται στο πρόγραμμα Διαύγεια με ημερομηνία 23/01/12 με την υπογραφή της Οικονομικής Διευθύντριας του ΙΚΑ, Θεοδώρας Δερέκα.

 Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι στο αναλυτικό έγγραφο της Διαύγειας δεν αναφέρεται για πιο λόγο εγκρίνεται η δέσμευση πίστωσης ύψους 23.707,50 ευρώ από τον προϋπολογισμό του Ιδρύματος.

 "Μου φαίνεται προκλητικό να δαπανώνται μερικές χιλιάδες ευρώ για την προμήθεια αλεξίσφαιρων γιλέκων και μάλιστα από το ΙΚΑ" δήλωσε ο τομεάρχης Εργασίας και βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας στον Realfm .

"Μέσα σε αυτήν την περίοδο της κρίσης, που περικόπτονται από το κράτος αναγκαίες παροχές για τους πολίτες, συνεχίζονται οι προκλήσεις. Μου φαίνεται προκλητικό να δαπανώνται μερικές χιλιάδες ευρώ για την προμήθεια αλεξίσφαιρων γιλέκων και μάλιστα από το ΙΚΑ". planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ