2012-12-05 20:33:06
Φωτογραφία για Hollywood Report Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες
Τι έκαναν οι διασημότεροι άνθρωποι του πλανήτη τις τελευταίες μέρες; Ας δούμε μέσα από φωτογραφίες την καθημερινότητά τους.

Βικτόρια Μπέκαμ και Χάρπερ Σέβεν

Η Βικτόρια Μπέκαμ και η μικρή της κόρη, Χάρπερ Σέβεν, επέστρεψαν στο Λος Άντζελες για τον τελευταίο αγώνα του Ντέιβιντ με τη ομάδα Γκάλαξι. Η οικογένεια γύρισε στο Λονδίνο μετά την ανακοίνωση του Ντέιβιντ Μπέκαμ ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από την Αμερική μετά από 6 χρόνια παραμονής. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο τελευταίος αυτός αγώνας του διασημου ποδοσφαιριστή με την αμερικανική ομάδα σφραγίστηκε με την κατάκτηση του κυπέλλου του πρωταθλήματος ενώ στο γήπεδο μαζί του βρέθηκαν οι τρεις γιοι του.

Αλεσάντρα Αμπρόζιο

H Αλεσάντρα Αμπρόζιο επέδειξε τις αθλητικές της δεξιότητες κάνοντας σκέιτ στον πάγο μαζί με την 4χρονη κόρη της, Άνια. Μαμά και κόρη βρέθηκαν στην Σάντα Μόνικα σε ένα παγοδρόμιο και πέρασαν ευχάριστες ώρες μαζί.


Κέιτι Πέρι

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Κέιτι Πέρι στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες καθώς η νεαρή σταρ επέστρεφε από τη Νέα Υόρκη. Η αλήθεια πάντως είναι πως οι στυλιστικές της επιλογές θεωρήθηκαν ατυχείς.

Πάρις Χίλτον

Η Πάρις Χίλτον αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Βομβάη μαζί με τον σύντροφό της. Η διάσημη κληρονόμος με αφορμή το ταξίδι της αυτό επισκέφτηκε το ορφανοτροφείο της Bandra και έπαιξε με τα παιδιά που βρίσκονται εκεί.

Σίντι Κρόφορντ

Η 46χρονη Σίντι Κρόφορντ βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας για ψώνια στο Μαιάμι και ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Ο Μπεν Άφλεκ με την κόρη του

Ο Μπεν Άφλεκ αφιερώνει στα παιδιά του πολύ χρόνο. Εδώ με τη μικρή Βάιολετ σε μια πρωινή βόλτα στο Brentwood.

Ο Πρίγκiπας Ουίλιαμ

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, η Κάθριν Μίντλετον εισήχθη στο νοσοκομείο τη Δευτέρα λόγω. Οι έντονες ναυτίες από τις οποίες υποφέρει, διανύοντας τις πρώτες εβδομάδες της κύησής της, έχουν κάνει αδύνατο για εκείνη να τρέφεται κανονικά και έτσι ήταν απαραίτητο να νοσηλευθεί και να της χορηγηθεί ορός. Στο νοσοκομείο την επισκέπτεται διαρκώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Ο Χιου Τζάκμαν με την οικογένειά του

Σε μια οικογενειακή βόλτα συνέλαβε ο φακός τον Χιου Τζάκμαν το απόγεμα της Δευτέρας, μαζί με την σύζυγό του, Ντέμπορα Λι Φέρνες και την 7χρονη κόρη τους, Άβα. Ο 44χρονος ηθοποιός είναι παντρεμένος με την κατά 12 χρόνια μεγαλύτερή του Ντέμπορα εδώ και 16 χρόνια ενώ έχουν άλλο ένα παιδί, τον 12χρονο Όσκαρ (και τα δυο παιδιά είναι υιοθετημένα).

Ράσελ Κρόου

Ο 49χρονος Ράσελ Κρόου επιστρέφει στο ξενοδοχείο του στη Νέα Υόρκη.

Ριάνα

Η Ριάνα έξω από το ξενοδοχείο της στο Λος Άντζελες μετά από γεύμα στο γνωστό εστιατόριο του Giorgio Baldi. Πριν μερικές ημέρες η 24χρονη τραγουδίστρια παρουσίασε το νέο της άρωμα με όνομα “Nude by Rihanna”.

Σελένα Γκόμεζ και Τζάστιν Μπίμπερ

Μόνο χωρισμένοι δεν είναι η Σελένα Γκόμεζ και ο Τζάστιν Μπίμπερ. Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε βόλτες μέσα στο πανάκριβο αυτοκίνητο του Μπίμπερ στο Λος Άντζελες την Δευτέρα το πρωί ενώ στη συνέχεια οι δυο τους επέστρεψαν μαζί στο σπίτι του νεαρού σταρ.

Χάιντι Κλουμ

Η Χάιντι Κλουμ μεταμφιέστηκε σε Κλεοπάτρα για χάρη του 2012 Haunted Holiday Party, του πάρτι δηλαδή που διοργάνωσε η ίδια με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τον Ερυθρό Σταυρό. Το πρώην μοντέλο είχε αναγκαστεί να ακυρώσει το πάρτι που διοργανώνει κάθε χρόνο για το Halloween λόγω του τυφώνα Σάντι που είχε πλήξει πριν λίγο καιρό την Νέα Υόρκη. 
yupiii
tosokaki.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ