2012-03-24 19:32:03
Φωτογραφία για Χωρίς αυτοδυναμία, νέες εκλογές
Η πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, στη διάρκεια της οποίας ο Θεόδωρος Πάγκαλος ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική, και να μη συμμετάσχει... στις επόμενες εθνικές εκλογές, έβγαλε ακόμη μια «είδηση», ενδεχομένως πολύ πιο σημαντική.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, σημαίνον στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πολιτικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, που με τη δυναμική αρθρογραφία και τις πύρινες δημόσιες εμφανίσεις του, συνηθίζει να εκφράζει τον παλμό της βάσης της «γαλάζιας» Παράταξης, διατύπωσε την άποψη ότι στην περίπτωση που από τις κάλπες των πρόωρων εκλογών δεν προκύψει αυτοδυναμία, η χώρα θα μπορούσε να οδηγηθεί σε νέα, επαναληπτική αναμέτρηση.

Ο κ. Κρανιδιώτης ξεκαθάρισε ότι η θέση που διατυπώνει αποτελεί προσωπική άποψή του, θύμισε ωστόσο με νόημα ότι κάτι αντίστοιχο είχε απαντήσει ο Αντώνης Σαμαράς πριν από μερικούς μήνες, σε σχετική ερώτηση που του είχε γίνει στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.


Ο γνωστός δικηγόρος και επικεφαλής του «Δικτύου 21» προχώρησε και σε πολιτική καταδίκη των σεναρίων που ακούγονται κατά καιρούς, για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, εφόσον δεν υπάρξει αυτοδυναμία του Αντώνη Σαμαρά στις πρόωρες εκλογές.

«Τη συζήτηση για μετεκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ τη διακινεί το ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι αυτή η θέση του κόμματος. Δεν είναι αυτή η θέση του Αντώνη Σαμαρά. Κάποιοι θέλουν την πολυδιάσπαση, για να συνεχίσουν αυτό που λένε… business as usual», ήταν τα λόγια του Φαήλου Κρανιδιώτη.statesmen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ