2012-12-05 21:32:35
Φωτογραφία για Μιλάει με εθνική Ρωσίας ο Κατσικάρης
Σε συζητήσεις με τον Φώτη Κατσικάρη βρίσκεται η ομοσπονδία μπάσκετ της Ρωσίας, με την γενική γραμματέα να παραδέχεται πώς έχει γίνει επαφή.

Η ομοσπονδία μπάσκετ της Ρωσίας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος φαίνεται ότι αποτελεί τον εκλεκτό της για την θέση του Ντέιβιντ Μπλατ.

Η Ναταλία Γκάλνικα, γενική γραμματέας της ομοσπονδίας δεν κρύβει πώς ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Ρώσων.

"Ναι, μιλάμε με τον Κατσικάρη. Συγκεντρώνει πολλά καλά χαρακτηριστικά. Είναι ένας καλός προπονητής με προοπτική", δήλωσε η Ναταλία Γκάλνικα και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Η τελική απόφαση θα παρθεί στο συμβούλιο της ομοσπονδίας".

Όπως αναφέρεται το τυπικό της υπόθεσης αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, καθώς παραμένει ακόμα το θέμα της άδεια του Κατσικάρη, από την στιγμή που η ACB δεν επιτρέπει στους τεχνικούς των συλλόγων να βρίσκονται και σε εθνική ομάδα. Παρόλα αυτά, όλα δείχνουν ότι θα διευθετηθεί το συγκεκριμένο κομμάτι, με τον Φώτη Κατσικάρη να γίνεται ο διάδοχος του Ντέιβιντ Μπλατ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρωσίας.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ