2012-12-06 13:30:09
Φωτογραφία για Ο Μέσι, οι θεραπείες και το... καουτσούκ!
Ο Λιονέλ Μέσι θα δουλέψει στο γυμναστήριο για δύο μέρες και στη συνέχεια ο γιατρός της Μπαρτσελόνα θα κρίνει αν είναι σε θέση για να ταξιδέψει στη Σεβίλλη. Διαβάστε τις  αντιδράσεις των Ισπανών που τον χαρακτήραν... καουτσουκένιο!

Ο Μέσι θα δουλέψει σε ασκήσεις φυσικοθεραπείας στο γυμναστήριο για δύο μέρες, αφού ο Τίτο Βιλανόβα, σε συνεννόηση με τον Δρ. Προύνα, δεν θέλει να ρισκάρει με το μεγάλο αστέρι του. Στη συνέχεια, ο Μέσι θα επιστρέψει στις προπονήσεις, όπου και ανάλογα με το πως θα τα πάει θα κριθεί η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής με την Μπέτις στη Σεβίλλη. Ο ίδιος, μαζί με τον προπονητή και τον γιατρό θα αποφασίσουν για το αν θα παίξει. O Άντονι Θουμπιραρέτα πάντως, είχε πει από νωρίς ότι κάτα πάσα πιθανότητα δεν είναι κάτι σοβαρό.

Ο τραυματισμός στο αριστερό γόνατο του Αργεντινού στο παιχνίδι με την Μπενφίκα τρόμαξε τους Καταλανούς, οι οποίοι περιμένουν πως και πως από τον ποδοσφαιριστή να πετύχει δύο γκολ ακόμα, να φτάσει τα 86 σε μια ημερολογιακή χρονιά και να ξεπεράσει το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ. Αρχικά η εικόνα του να αποχωρεί με το φορείο σκόρπισε τον πανικό, αλλά στη συνέχεια, από τη στιγμή που οι εξετάσεις του βγήκαν «καθαρές», οι... καρδιές επέστρεψαν στη θέση τους.


Η Sport έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο συναγερμός άρχισε να χτυπά όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του φορείου για να πάρει τον Αργεντινό από τον αγωνιστικό χώρο. Στο Καμπ Νόου έπεσε σιωπή, ενώ ο Μέσι μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια».

H Αs ανέφερε: «Τον τραυματισμό του Μέσι ακολούθησε πανικός στο Καμπ Νόου», ενώ πρόσθεσε με... χαρακτηριστική γλαφυρότητα: «Σίγουρα, ο Λέο Μέσι δεν είναι από αυτόν τον πλανήτη και επίσης είναι από... καουτσούκ! Αυτό που έδειχνε ως ένας σοβαρός τραυματισμός που θα μπορούσε να τον σταματήσει από το να σπάσει το ρεκόρ του Μίλερ, κατέληξε σε μια απλή μελανιά που δεν αποκλείει εντελώς το ενδεχόμενο να παίξει στη Σεβίλλη».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ