2012-03-24 20:45:02
Φωτογραφία για Ποια ονόματα παίζουν για το Υπόλοιπο Αττικής στην μετά Πάγκαλο εποχή
Τρία ισχυρά ονόματα ακούγονται για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Υπόλοιπο Αττικής για να το ενισχύσουν μετά την απόφαση του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.Κάτι που εξατασθεί σε συνάρτηση και με το που θα είναι υποψήφιος ο κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Πρόκειται για τους κκ. Δημήτρη Ρέππα, Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Παύλο Γερουλάνο, αλλά οι συζητήσεις και για τους τρείς είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο ενώ υπάρχουν και άλλες σκέψεις για τους δύο, όπως για τον πρώτο στο Επικρατείας ή Β’Αθήνας -κάτι που θα το χειριστεί προσωπικά ο κ.Βενιζέλος.

Ο κ. Ππακωνσταντίνου σήμερα δεν είναι βουλευτής, για δε τον κ. Γερουλάνο η πρώτη επιλογή είναι η Α’ Αθήνας, όπου όμως υπάρχει συνωστισμός. Ο ίδιος πάντως στις εσωκομματικές εκλογές πέρασε από εκλογικά τμήματα της Α Αθήνας.

Ολα αυτά όμως ισχύουν υπό την αίρεση ότι πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , κ. Γεώργιος Παπανδρέου, δεν θα είναι και πάλι υποψήφιος Βουλευτής στην Περιφέρεια της Αττικής (Υπόλοιπο) , ενδεχόμενο που είναι πολύ πιθανό!


Σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο ο κ Παπανδρέου ως πρώην πρωθυπουργός δεν χρειάζεται σταυρό προτίμησης για να εκλεγεί αλλά αυτοδίκαια καταλαμβάνει την πρώτη θέση.

Το 2ο09 στην Αττική είχαν εκλεγεί οι παρακάτω- ο κ.Βασ. Οικονόμου έχει ήδη αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ:

01. Παπανδρεου Γιωργος του Ανδρεα 138,688

02. Χριστοφιλοπουλου Παρασκευη (Ευη) Συζ. Δημητριου 40,243

03. Οικονομου Βασιλειος του Αθανασιου 29,646

04. Παγκαλος Θεοδωρος του Γεωργιου 27,848

05. Ασπραδακης Παντελεημων (Παντελης) του Μιχαηλ 24,408

06. Βρεττος Κωνσταντινος (Ντινος) του Σπυριδωνος 21,010

07. Γραψα Ελισαβετ του Στεφανου 19,433
prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ