2012-03-24 20:44:04
Φωτογραφία για Πορτογαλία: Γινόμαστε Ελλάδα!
Παρέλυσε η Πορτογαλία από τη μαζική απεργία ενάντια στα μέτρα λιτότητας που επιβάλλει η κυβέρνηση...Σε πολλές μεγάλες πόλεις της Πορτογαλίας τα ΜΜΜ απεργούσαν, οι μαθητές γύρισαν πίσω στα σπίτια τους γιατί οι δάσκαλοι απεργούσαν και τα νοσοκομεία λειτουργούσαν μόνο με το βασικό προσωπικό, αφού γιατροί και νοσοκόμοι κατέβηκαν να διαδηλώσουν.

«Είμαι το αφεντικό! Αποφάσισα όμως να απεργήσω σήμερα και είπα στους υπαλλήλους μου να μην έρθουν ούτε εκείνοι για δουλειά. Διαταγή του αφεντικού!» δήλωσε ο Rogerio Barroso, δικηγόρος στο επάγγελμα που έχει γονατίσει από την οικονομική πολιτική της χώρας του και τους αυξανόμενους φόρους.

«Γινόμαστε Ελλάδα!», δήλωσε ο Barroso που αναφέρει τις δραματικές συνέπειες των μέτρων λιτότητας που έχει επιφέρει στους κατοίκους του χωριού το Monte Francisco, στη νότια Πορτογαλία.

«Κάθε μέρα η ζωή δυσκολεύει. Πολλοί ηλικιωμένοι που ζούνε εδώβλέπουν τις συντάξεις τους να κόβονται μέρα με τη μέρα. Επειδή η ιατρική βοήθεια έχει περιοριστεί και αυτή, αναγκάζονται να πληρώνουν οι ίδιοι τα φάρμακα τους. Είναι πολύ λυπηρό να ζεις έτσι τα τελευταία χρόνια της ζωής σου. Αλλά ακόμα και η νεολαία δεν περνάει καλύτερα» τονίζει ο δικηγόρος.e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ