2012-12-07 02:18:58
Φωτογραφία για Rtp.pt : ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΙΚΕΣ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ!
Πορτογάλος δημοσιογράφος αποθεώνει σε άρθρο του τον Λεονάρντο Ζαρντίμ επισημαίνοντας ότι μόνο ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν για αρκετά παιχνίδια αήττητος σε σεζόν του σε πρωτάθλημα σε ομάδα στην Ευρώπη!

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος της "Rtp.pt", Μάριο Αλέιξο, αφιέρωσε ένα ιδιαίτεραο μεγάλο κείμενο για τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού με τίτλο «Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ λάμπει στην Ευρώπη και έχει μάθει μόνο με νίκες!».

Ο Πορτογάλος ρεπόρτερ τόνισε πως ο «ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού λάμπει στο διεθνές ποδόσφαιρο.

Δουλεύοντας στον Ολυμπιακό τον καθοδηγεί στην πρώτη θέση με άνεση. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός της συνέχειας και τώρα θα είναι στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου προετοιμάζεται ήδη γι' αυτό.

Στην Ελλάδα ο Ζαρντίμ έχει πρώτη την ομάδα του έχοντας διαφορά 10 πόντων από τον 2ο ΠΑΟΚ. Ο ίδιος μάλιστα αν και ευχαριστημένος ζητά από τους παίκτες του να μην επαναπαύονται καθότι τίποτα δεν έχει κριθεί.

Όλα δείχνουν πως ο Ζαρντίμ έχει τα φόντα να βρεθεί άμεσα στην ελίτ των Πορτογάλων τεχνικών. Στον Ολυμπιακό έχει φανερώσει ήδη πως έχει τις δυνατότητες να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Σε 13 ματς στην Ελλάδα ο Ζαρντίμ είναι αήττητος! Κάτι ανάλογο με Πορτογάλο τεχνικό σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχει γίνει μόνο με τον Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι το 2005-2006 (τότε ο Μουρίνιο είχε 11 σερί παιχνίδια δίχως ήττα)».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ