2012-12-07 02:06:02
Φωτογραφία για ΡΟΤΣΑ : ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...
Κερδισμένος βγαίνει από την αναμέτρηση με την Τότεναμ ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με όσα δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο Ρότσα, που δεν έκρυψε πως... ανυπομονεί να έρθει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Μπορεί να αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός αλλά στο τέλος εισέπραξε το χειροκρότημα, ήταν κάτι που το χρειαζόσασταν;

«Για την ομάδα ναι, το χρειαζόμασταν. Εμείς είμαστε ρεαλιστές. Ίσως η πρόκριση είχε χαθεί πιο νωρίς. Δώσαμε ένα παιχνίδι με την Μάριμπορ και αποκτήσαμε ελπίδα. Ήρθαμε να παίξουμε κόντρα σε μια ομάδα που διεκδικεί και το πρωτάθλημα στην Αγγλία. Φτάσαμε κοντά και ίσως αν έμπαινε το γκολ του Τοτσέ να κάναμε κάτι καλύτερο. Τώρα στρέφουμε το μυαλό μας σε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το οποίο είναι και πολύ σύντομα».

Ο κ. Μπόας έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την οργάνωση του και την αμυντική του στρατηγική, θεωρείται ότι η ομάδα σας έπαιξε τόσο αμυντικά;


«Δεν ήταν έτσι ακριβώς. Ήταν η πρώτη φορά που παίζαμε με δυο αμυντικά χαφ δεν είχαμε τόσο καλή και εύκολη η συνεννόηση ανάμεσα στους δυο. Εκεί είδαμε το πρόβλημα στο ημίχρονο και το βελτιώσαμε ώστε ένας από τους δυο να μαρκάρει πιο ψηλά, να πρεσάρει τον Σάντο και άλλαξε προς το καλύτερο στο δεύτερο μέρος η εικόνα μας.

Φτάσαμε στο γκολ, είχαμε καλή κυκλοφορία, μπορούσαμε να φτάσουμε και σε ένα δεύτερο γκολ και παρά την ήττα μας είχαμε κέρδη από αυτό το παιχνίδι».

Θεωρείτε ότι το γκολ είναι αυτογκόλ ή ανήκει στον επιθετικό;

«Νομίζω ότι είναι του επιθετικού. Είναι και πολύ δυνατή κεφαλιά και από το σημείο που έγινε το φάουλ που δεν ξέρω αν ήταν έκανε μια πολύ δυνατή κεφαλιά. Η μπάλα βέβαια χτύπησε στο έδαφος και από τη στιγμή που το γήπεδο έχει και μια καμπύλη δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα μας».

Μήπως θεωρείτε ότι έπρεπε να παίξει από την αρχή ο Χριστοδουλόπουλος ο οποίος όταν μπήκε ήταν πολύ απειλητικός επιθετικά;

«Όχι. Ο Λάζαρος έπαιξε δυο παιχνίδια μέσα σε τρεις μέρες και την Πέμπτη είχαμε δώσει ένα παιχνίδι σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Και την Κυριακή έπαιξε άλλα 90 λεπτά έτσι πιστεύω ότι ο χρόνος που έπαιξε ήταν ο κατάλληλος για αυτόν. Και δεν είναι μόνο ο Λάζαρος εμείς σαν ομάδα πρέπει να προσέχουμε τα παιδιά μας".

Το ματς με την Τότεναμ τελείωσε και όπως σωστά είπατε κοιτάτε τα ματς ξεχωριστά. Τώρα έρχεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πως πάει ο Παναθηναϊκός σε αυτό το παιχνίδι;

«Ζω αυτό το ντέρμπι 33 χρόνια. Πολύς κόσμος το περιμένει, πιστεύω ότι υπάρχει ενδιαφέρον σε όλο τον κόσμο. Εγώ θα ήθελα να υπάρχει κόσμος και από τις δυο ομάδες, κάτι που έχει γίνει στο παρελθόν. Έχουν αλλάξει οι εποχές βέβαια.

Εμείς θα πρέπει να δούμε πως και θα προετοιμαστούμε να φτάσουμε καλά. Νομίζω ότι έπρεπε αυτό το παιχνίδι να έχει περάσει για την Δευτέρα αλλά επειδή δεν πέρασε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο κίνητρο. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον την Κυριακή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έμπαιναν με όπλα στη Βουλή..
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Έμπαιναν" με όπλα στη Βουλή..
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ