2012-12-07 07:45:10
Φωτογραφία για Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο «Κατσούρ»
Συμβόλαιο ενάμιση έτους αναμένεται να υπογράψει την ερχόμενη εβδομάδα ο Κώστας Κατσουράνης με τον ΠΑΟΚ.

Προτεραιότητα του διεθνούς χαφ ήταν να παραμείνει στην Ελλάδα και όχι να αγωνιστεί στο εξωτερικό, αν και είχε στα χέρια του προτάσεις από διάφορους συλλόγους.

Η ΑΕΚ θα ήθελε να εντάξει τον 33χρονο παίκτη στο δυναμικό της, όμως ποτέ δεν συζήτησε επίσημα με τον εκπρόσωπό του - Γιάννη Εμμανουηλίδη - επειδή δεν έχει βρει ακόμα λύση στα διοικητικά ζητήματά της.

Από την πλευρά του, ο «Δικέφαλος του Βορρά» - λόγω της σιγουριάς που εμπνέει ο Ιβάν Σαββίδης - μοιάζει ιδανική λύση για τον «Κατσούρ», ο οποίος με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει ως αμυντικός χαφ (φυσική του θέση) και ως κεντρικός αμυντικός, όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν όποτε του έχει ζητηθεί.

Όπως γράφει η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, ο Κατσουράνης και ο ΠΑΟΚ τα είχαν βρει από την αρχή στη χρονική διάρκεια της συνεργασίας του. Το θέμα, όμως, ήταν τα χρήματα που ζητούσε ο διεθνής μέσος και πώς ο Ζήσης Βρύζας θα έπειθε τον ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για να βγάλει τα… ρούβλια από την τσέπη του.


Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είχε απαντήσει θετικά στην πρόταση για 550.000 ευρώ καθαρά. Τα 150.000 ευρώ είναι για το πρώτο εξάμηνο και τα 400 χιλιάρικα για την επόμενη σεζόν.

Στο συμβόλαιο που θα κληθεί να υπογράψει την επόμενη εβδομάδα ο «Κατσούρ» υπάρχουν δελεαστικά μπόνους: σε περίπτωση εξόδου του ΠΑΟΚ στο Champions League ο παίκτης θα λάβει 30.00 ευρώ και άλλα τόσα χρήματα αν η ομάδα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας τη φετινή σεζόν.

Υπάρχει, όμως, μία ειδική ρήτρα, η οποία προβλέπει μπόνους 100.000 ευρώ αν η Εθνική Ελλάδας καταφέρει να πάρει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας!
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ