2012-12-07 11:35:02
Φωτογραφία για Μεγάλη η ανταπόκριση του απλού λαού για τις κρατούμενες και τα παιδιά τους στις φυλακές Ελεώνα Θηβών
Εκφραζουμε ενα μεγαλο "ευχαριστω" σε ολους εσας που σε πεισμα των λαμογιων που μας κυβερνουν, καθως και της φασιστικης ιδεολογιας του μισους που δηλητηριαζει μερος του λαου, δειξατε τοσο μεγαλη ανταποκριση στη προσπαθεια κοινωνικης αλληλεγγυης του Κινηματος Δεν Πληρωνω.

Παρα πολλοι συνανθρωποι μας θελησαν να εκφρασουν την αλληλεγγυη τους. Εφεραν στα γραφεια μας πολλες σακουλες με χρησιμα αντικειμενα για τις κρατουμενες και τα μικρα παιδια τους στον Ελεωνα Θηβας.

Ιδιαιτερη μνεια πρεπει να γινει στους συναγωνιστες τουπυρηνα του Κινηματος Δεν Πληρωνω Ωρωπου που ειχαν και την πρωτοβουλια για αυτη την τοσο σημαντικη χειρονομια αλληλεγγυης και που συγκεντρωσαν πολλα χρησιμα αντικειμενα απο αλληλεγγυους της περιοχης τους.

Αυριο πρωι- πρωι θα τα μεταφερουμε με ενα φορτηγακι στους συνανθρωπους μας που βρισκονται σε μια πολυ ασχημη κατασταση της ζωης τους.

Κανενας μονος του στη κριση! Το Κινημα Δεν Πληρωνω θα ειναι παντα στο πλάι του λαου.

Δεν θα καταφερουν οι τροϊκανοι και τα ντοπια τσιρακια τους να μας αποκτηνωσουν και να χασουμε την ανθρωπια μας.

Θα τους ανατρεψουμε και θα φτιαξουμε μια νεα κοινωνια αλληλεγγυης με κεντρο τον ανθρωπο.

ΥΓ. Συντομα θα ανακοινωσουμε την συγκεντρωση βοηθειας για αλλους συμπολιτες μας που εχουν αναγκη. Η καμπανια του Κινηματος μας "Κανενας μονος του στη κρίση" θα ειναι διαρκής.

epitropesdiodiastop.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δε με γεμίζει άγχος...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Δε με γεμίζει άγχος..."
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ