2012-12-07 11:38:03
Φωτογραφία για Εντοπίστηκαν Γερμανοί τουρίστες που χάθηκαν στο Φαράγγι του Άβακα
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια τριών Γερμανών τουριστών, μιας 35χρονης, της μητέρας της 60 ετών και φίλου της μητέρας της 70 ετών, που επισκέφτηκαν την Πέμπτη για περιήγηση το Φαράγγι του Άβακα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 18:00 το απόγευμα η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου δέχτηκε μήνυμα από τη 35χρονη Γερμανίδα τουρίστρια ότι αυτή, η μητέρα της και ο φίλος της μητέρας της πήγαν για περίπατο στο Φαράγγι του Άβακα και χάθηκαν.

Αμέσως στάληκαν μέλη των αστυνομικών σταθμών Πέγειας και Πόλης Χρυσοχούς, τα οποία εντόπισαν την 35χρονη Γερμανίδα.

Η 35χρονη τους ανέφερε ότι η μητέρα της και ο φίλος της μητέρας της βρίσκονται στο Φαράγγι του Άβακα όπου είχαν μεταβεί για περιήγηση και χάθηκαν.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής και της μορφολογίας του εδάφους στήθηκε συντονισμένη επιχείρηση και στάληκαν ενισχύσεις από μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Άμυνας και του Ταμείου Θήρας τα οποία διενήργησαν εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή του Φαραγγιού του Άβακα προς εντοπισμό των δύο Γερμανών τουριστών.

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα και ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες η 60χρονη και ο 70χρονος φίλος της εντοπίστηκαν και αμέσως διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, οι δύο τουρίστες ήταν καλά στην υγεία τους και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών για προληπτικούς λόγους απολύθηκαν.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ