2012-12-07 11:57:06
Φωτογραφία για Η εταιρεία που διαχειρίζεται το Ελ. Βενιζέλος εκδηλώνει ενδιαφέρον για την εκμετάλλευση του Αεροδρομίου Αράξου
Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο η εταιρεία που διαχειρίζεται τον Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" να εκδηλώσει ενδιαφέρον για το Αεροδρόμιο Αράξου όταν θα βγουν στον "αέρα", μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013, οι σχετικοί διαγωνισμοί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στελέχη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών συγκεντρώνουν στοιχεία για την κίνηση του Αεροδρομίου Αράξου ώστε όταν έρθει η ώρα της εκδήλωσης ενδιαφέροντος να αποφασιστεί από την διοίκησης του "Ελευθέριος Βενιζέλος" αν θα μετάσχει στους διαγωνισμούς ή όχι.

Μάλιστα, ο γενικός διευθυντής του Αερολιμένα Αθηνών Γιάννης Παράσχης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής της εταιρείας του Αεροδρομίου στους δίδυμους διαγωνισμούς που θα γίνουν για την αξιοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων από ιδιώτες, μέσω της μακροχρόνιας παραχώρησής τους σε αυτούς.

Αν και έσπευσε να σημειώσει ότι δεν μπορεί να μιλήσει εκ μέρους του μετόχου (Hochtief), ο κ. Παράσχης είπε ότι η διοίκηση του Αεροδρομίου αναμένει τους όρους και τις προϋποθέσεις των διεθνών διαγωνισμών που θα προκηρυχθούν από το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) προκειμένου να τους αξιολογήσει.

Υπενθυμίζεται, ότι οι διαγωνισμοί για την ιδιωτικοποίηση έως και 22 αερολιμένων αναμένεται να προκηρυχθούν εντός του πρώτου τριμήνου του 2013.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πρότυπό της τα χιτλερικά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πρότυπό της τα χιτλερικά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ