2012-12-07 11:50:26
Φωτογραφία για Μια μπάλα για τα παιδιά
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τη Super League Ελλάδα και στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς, καλεί όλους τους φιλάθλους της να συμμετέχουν στην ενέργεια «ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ», η οποία αφορά στη συλλογή μπαλών (από οποιοδήποτε άθλημα ή και πλαστικές), με σκοπό να διανεμηθούν σε Ιδρύματα, Σχολεία και σε άλλους φορείς κατά τη διάρκεια των εορτών.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012, μπροστά από τη θύρα 1 του γηπέδου της Τούμπας, από τις 14:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (17:15μμ), θα έχει στηθεί ειδικό stand για τη συλλογή των μπαλών, στο οποίο οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να αφήσουν τη δική τους μπάλα. Για τον κάθε φίλαθλο που θα αφήνει από μία μπάλα, θα υπάρχει δώρο ένα t-shirt με το λογότυπο της ενέργειας.

Στόχος της ενέργειας αυτής δεν είναι μόνο η συμμετοχή των φιλάθλων σε μια κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά πολύ περισσότερο αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης για τα Ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά σε κάθε πόλη σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία που βιώνει η ελληνική κοινωνία.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ