2012-12-07 12:02:03
Φωτογραφία για Ο υπουργός Υγείας απαντά ...για στρατόπεδα και Ένοπλες Δυνάμεις!
Σε ερώτηση βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς για την παραμονή στρατιωτικών μονάδων στην Τριπόλη ποιός λέτε να απαντά.; Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας; ΟΧΙ Απαντά ο υπυργός …Υγείας Ανδρέας Λυκορέτζος!

Πολιτικός σουρεαλισμός είναι αυτός!

Ο κ.Λυκουρέντζος απάντησε ως τι; Ως καταγόμενος από την Αρκαδία που φυσικά δεν ενδιαφέρεται για τις ΕΔ αλλά για την εκλογική του περιφέρεια!

Ο Υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, σε απάντησή του σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, κ. Παρίση Μουτσινά, στη Βουλή ανέφερε ότι: «Είναι γεγονός ότι η παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων στις περιοχές της πατρίδος μας, δίνει αίσθημα ασφάλειας, προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες και χρειάζεται να συνεχιστεί και να επεκταθεί η συνεργασία μας.

Και με την ευκαιρία θέλω να σημειώσω, μιας και αναφέρομαι στις Ένοπλες Δυνάμεις, την ανάγκη παραμονής στην εκλογική μου περιφέρεια στην Αρκαδία των υποδομών τις οποίες έχουν στο κέντρο της Πελοποννήσου, όπου είναι άμεση και άνετη η πρόσβαση από τις διάφορες περιοχές.

Αναφέρομαι φυσικά και στην παραμονή του στρατοπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη, στην παραμονή της βάσης της αεροπορίας 124, όπου διαθέτουν ιατρούς και νοσηλευτές, τους οποίους έχουμε πολλές φορές αξιοποιήσει στα γειτονικά περιφερειακά ιατρεία».

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σοβαρευτούμε ΥΓ. Έναντι ποιου κινδύνου παρέχουν ασφάλεια οι ΕΔ στην εκλογική περιφέρεια του κ.Λυκουρέντζου;
onalert.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έκρηξη στο σπίτι του Γιάννου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έκρηξη στο σπίτι του Γιάννου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ