2012-12-07 13:05:48
Φωτογραφία για Κεντροαριστερό άνοιγμα του Κώστα Σκανδαλίδη...!!!
Βούλα Κεχαγιά 

Σκληρή γλώσσα για πρώην στελέχη του κόμματος χρησιμοποίησε χθες ο Βαγγέλης Βενιζέλος, κατά την πρώτη συνεδρίαση της Γραμματείας της ΚΟΕΣ. Αφήνοντας αιχμές για όσους ασκούν κριτική στο ΠΑΣΟΚ... 

 

σχολίασε: «Σκυλιάζουν αυτοί που βλέπουν πως το ΠΑΣΟΚ είναι ο καταλύτης των εξελίξεων, το λαβωμένο ΠΑΣΟΚ, που υφίσταται ασύμμετρες επιθέσεις και υπονομεύσεις, οι οποίες δεν αποφέρουν τίποτε σε αυτούς που τις κάνουν, αλλά προκαλούν βλάβη στην παράταξη και στο πολιτικό σύστημα». Παράλληλα όμως εξέφρασε την πεποίθησή του ότι έως το Συνέδριο «θα έχουμε αλλάξει τη συγκυρία, θα έχουμε ανακτήσει την αυτοπεποίθηση τη συλλογική της παράταξης».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε μία προσπάθεια συσπείρωσης, ανέφερε ότι «έχει τεράστια σημασία να γίνει το Συνέδριο αυτό, να θεσμοθετηθεί το ΠΑΣΟΚ, να αποπροσωποποιηθεί, να λειτουργεί ως ένα κανονικό ευρωπαϊκό δημοκρατικό κόμμα που υπερβαίνει τα πρόσωπα, υπερβαίνει τις συγκυρίες»
. Ενώ δεν παρέλειψε να στείλει για ακόμη μία φορά μήνυμα συμπόρευσης «σε όλους τους φίλους μας του ευρύτερου χώρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, της Κεντροαριστεράς, της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας» καλώντας «καλόπιστα και ισότιμα στο φόρουμ διαλόγου όλους εκείνους που θέλουν». Ο Βαγγέλης Βενιζέλος γνωστοποίησε ότι πριν από το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα διεξαχθεί το Συνέδριο της Νεολαίας του Κινήματος, «ως προοίμιο του νέου πολιτικού λόγου και της νέας δυναμικής της παράταξης». Εντός του Σαββατοκύριακου θα συγκροτηθούν και θα λειτουργήσουν όλες οι Νομαρχιακές Επιτροπές, σε κάθε περιφέρεια, οι οποίες θα ορίσουν με δική τους πρωτοβουλία τις Δημοτικές Οργανωτικές Επιτροπές. Ο ίδιος θα παραστεί το Σάββατο στην πρώτη συνεδρίαση των Νομαρχιακών Οργανωτικών Επιτροπών του Συνεδρίου στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή στις Σέρρες. Τη Δευτέρα θα συνεδριάσουν στην Αθήνα όλες οι Νομαρχιακές Οργανωτικές Επιτροπές Συνεδρίου του Λεκανοπεδίου. 

Πηγή / tanea.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ