2012-12-07 13:14:01
Φωτογραφία για ''Ψάχνεται'' για Μητρόπουλο ο Άρης
Όπως και το καλοκαίρι, έτσι και τώρα ο Παύλος Μητρόπουλος απασχολεί την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης που έχει κάνει ήδη την πρώτη της κρούση.

Κρούση στον Παύλο Μητρόπουλο του Παναιτωλικού έχει προχωρήσει η ΠΑΕ Άρης που είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του και το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ Άρης στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μπορεί να αποκτήσει μόνο Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Έναν πάνω των 24 ετών και όσους θέλει κάτω των 24 ετών όπως ισχύει και στην περίπτωση του 22χρονου διεθνή με την Εθνική Ελπίδων μέσο.

Στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης ήδη φαίνεται πως κινούνται ώστε να είναι έτοιμοι με την προϋπόθεση της εξασφάλισης της φορολογικής ενημερότητας.

Ο Μητρόπουλος έχει εμπειρία από την Super League την περίοδο 2010-2011 με τον Ολυμπιακό Βόλου και προπονητή του τον πρώην του Άρη Σάκη Τσιώλη ενώ αγωνίστηκε και στα προκριματικά του Europa League με τους «ερυθρόλευκους» του Βόλου στο ξεκίνημα της περσινής χρονιάς.


Ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού Βόλου είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος και πάρει μεταγραφή στον Παναιτωλικό όπου την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League και τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στην φετινή αγωνιστική περίοδο δε ο Μητρόπουλος αν και ξεκίνησε βασικός ο Νίκος Καραγεωργίου στα τελευταία παιχνίδια δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής με αποτέλεσμα να υπάρχει το ενδεχόμενο να δοθεί με την μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα. Κάτι που επιθυμεί ο ίδιος και είναι σύμφωνη και η διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου.

Πλέον απομένει να φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα καταλήξει στον Άρη, έστω και με μερικούς μήνες καθυστέρησης αφού είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι, μετά την πρώτη επαφή που έχει ήδη γίνει.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο David Morales στο Dream City!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο David Morales στο "Dream City"!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ