2012-12-07 14:27:09
Φωτογραφία για Διακοπτό: Δεν ήταν και... φωστήρες οι δράστες που αποπειράθηκαν να κλέψουν ολόκληρο ΑΤΜ - Προσπάθησαν να το σηκώσουν με συρματόσχοινο!
Προσπάθησαν να «σηκώσουν» ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στο Διακοπτό, αλλά οι άγνωστοι δράστες, που απ’ ότι φαίνεται δεν ήταν και πολύ… γάτοι, τελικά το έβαλαν στα πόδια!

Συγκεκριμένα στις 4 σήμερα τα ξημερώματα, τέσσερις άγνωστοι δράστες, που επέβαιναν σε ένα μαύρο αγροτικό αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες, έσπασαν την τζαμαρία καταστήματος αθλητικών ειδών (δεν είναι σε λειτουργία) στο οποίο βρίσκεται το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης, χωρίς να συναντήσουν καμιά δυσκολία, αφού η πρόσβαση είναι εύκολη.

Αρχικά – όπως αναφέρει το aigialeianews.gr άνοιξαν το πάνω μέρος του ATM, αφού είδαν όμως ότι δεν υπήρχαν σε αυτό το σημείο χρήματα, έδεσαν το μηχάνημα με ένα συρματόσκοινο και προσπάθησαν να το μετακινήσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Έτσι εγκατέλειψαν την προσπάθεια τους, φοβούμενοι παράλληλα μήπως γίνουν αντιληπτοί και από τον κόσμο που βρίσκονταν, λόγω γιορτής (του Αγίου Νικολάου) σε κοντινή οικία και διασκέδαζε.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ