2012-12-07 15:09:03
Φωτογραφία για Σε απόγνωση βρίσκεται ο πρώην φίλος της δόκιμης μοναχής
Ο φίλος της ηθοποιού που έγινε δόκιμη μοναχή δεν μπορεί να δεχτεί ότι η φίλη του πήρε αυτήν την σημαντική απόφαση για τη ζωή της ενώ ήταν μαζί του Όταν έμαθε τελευταία ότι εκείνη κλείστηκε σε μοναστήρι στην αρχή δεν το είχε συνειδητοποιήσει ,όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα. Αφού όμως κατάλαβε ότι η απόφασή της ήταν οριστική προσπάθησε για πρώτη φορά να μιλήσει με τους γονείς της παρόλο που δεν είχαν σχέσεις στο παρελθόν.

Περίμενε ότι θα έβρισκε συμμάχους στην προσπάθειά του, όπως αποκάλυψε στο briefingnews.gr, να την συνετίσει και να ξανασκεφτεί και δεύτερη φορά αυτή της την απόφαση. Ζήτησε απεγνωσμένα μάλιστα από τους γονείς να μάθει που βρίσκεται το μοναστήρι που είναι η ηθοποιός αλλά δεν πήρε απάντηση γι αυτό.

Η συνάντηση του πρώην φίλου της δόκιμης με το οικογενειακό της περιβάλλον δεν είχε θετικά αποτελέσματα και τον άφησε ακάλυπτο στις ενέργειες που ήθελε να κάνει.


Ο στόχος του είναι να συναντήσει την πρώην φίλη του και αυτό δεν άρεσε καθόλου στην οικογένεια που θεωρεί ότι θα την απομακρύνει έτσι από κοντά τους αν γίνει αυτή η κίνηση.

«Έχει πάρει τις αποφάσεις της και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό αφού είναι ενήλικη. Το μόνο που μπορούμε να καταφέρουμε είναι να μην μας παίρνει τηλέφωνο και να μην επιτρέπει να την επισκεπτόμαστε.» του απάντησε η μητέρα της στην συζήτηση που είχαν μαζί.

Ο νεαρός επιχειρηματίας όμως αν και γνώριζε πολύ καλά την φίλη του δεν μπορεί να πιστέψει ότι πήρε τέτοια απόφαση μέσα σε μικρό διάστημα από το χωρισμό τους. Προσπάθησε απεγνωσμένα να μάθει από τις φίλες της για το μοναστήρι ή για κάποιες πληροφορίες παραπάνω αλλά κανείς δεν γνωρίζει τίποτα.

Η ανησυχία του μάλιστα είναι μεγάλη όπως λέει και ο ίδιος: « Το ότι έπαιρνε περίεργες και ξαφνικές αποφάσεις στην ζωή της δεν σήμαινε ότι ένα πρωί θα έφευγε έτσι. Εντάξει ήταν κλειστός χαρακτήρας τον τελευταίο καιρό αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι στο μυαλό της είχε αυτήν την απόφαση.

Πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που την επηρέασαν γιατί την βρήκαν σε δύσκολη φάση. Μην ξεχνάτε ότι τον τελευταίο καιρό δεν τηνγέμιζε τίποτα. Δεν μπορεί, κάποιος της πιπίλιζε το μυαλό και την έκανε να πιστεύει ότι η ζωή της ήθελε αλλαγή. Μα δεν μπορεί από την μια στιγμή στην άλλη να ήταν στην χλιδάτη ζωή και στα ταξίδια, στα πάρτι ,σε εκδηλώσεις σε θεατρικά workshop του εξωτερικού και ξαφνικά να φεύγει.»

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ