2012-12-07 15:02:53
Φωτογραφία για ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ : ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει την Τότεναμ, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος επισήμανε πως με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη θα πρέπει να παίξει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA, σημειώνοντας πως η εικόνα των «πρασίνων» ήταν καλή στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και πως ο ίδιος έμεινε ευχαριστημένος τόσο από την απόδοση της ομάδας, αλλά και από την δική του.

«Ήρθαμε για να νικήσουμε, αλλά έπαιξαν καλύτερα από εμάς στο πρώτο ημίχρονο. Όταν σημειώσαμε το γκολ, πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά από τη στιγμή που η Τότεναμ σημείωσε και δεύτερο τέρμα, έγιναν πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Νιώθω πως κάναμε καλό παιχνίδι και μπορούμε να μάθουμε από αυτό ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα και είμαι ευτυχισμένος που έπαιξα», ανέφερε αρχικά.


Στη συνέχεια πρόσθεσε πως η πρόκριση είχε χαθεί στα προηγούμενα παιχνίδια: «Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά δεν είχαμε αρκετές ανάσες προς το τέλος. Εμεινα ευχαριστημένος με τη δική μου απόδοση και με την εικόνα της ομάδας μου απέναντι σε έναν σπουδαίο σύλλογο. Δεν νομίζω πως μπορούμε να κριθούμε από ένα παιχνίδι. Εγιναν πέντε αγώνες πριν από αυτόν και θα έπρεπε να τα πάμε καλύτερα. Αν παίξουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη, όπως με την Τότεναμ, θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό».

Ο Ορέστης Καρνέζης, από την πλευρά του σημείωσε: «Συνολικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Μετά το δεύτερο γκολ δεν ήμασταν καλοί, αλλά η Τότεναμ ήταν πιο δυνατή. Δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά εμείς δεν αμυνθήκαμε. Θεωρώ ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Χρειάζεται να δουλέψουμε πιο σκληρά σαν ομάδα και να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά αυτό το παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ