2012-12-07 17:15:13
Φωτογραφία για «Ενάντια στο μολυσμένο σύστημα»
Ο Παναθηναϊκός ζήτησε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση από τους φιλάθλους του για το ντέρμπι της Κυριακής καθώς οι πράσινοι αγωνίζονται εναντίον ενός συστήματος που διαπιστωμένα έχει μολύνει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ αναφέρεται και στους διαιτητές της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως ο Σταύρος Μάνταλος εμπλέκεται στα στημένα, ενώ όλοι γνωρίζουν το βίο και την πολιτεία του Σπάθα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό:

Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει έναν κρίσιμο αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι αυτονόητο, πως οποιεσδήποτε προκλήσεις εντός και εκτός γηπέδου δεχθούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, θα πρέπει ν' αντιμετωπιστούν με αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία και με το αντίστοιχο παναθηναϊκό ήθος. Διαφορετικά, η κάθε παρεκτροπή θα διευκολύνει όσους ευελπιστούν σε νέες βαριές τιμωρίες της ομάδας.


Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται μέσα και έξω από τα γήπεδα, εναντίον ενός συστήματος που διαπιστωμένα έχει μολύνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκεί ακριβώς, στο σύστημα αυτό, εντάσσονται και οι ορισμοί των διαιτητών. Όλοι γνωρίζουν την εμπλοκή του πρώτου διαιτητή κ. Μάνταλου στη διερευνώμενη από τη Δικαιοσύνη υπόθεση των στημένων αγώνων, καθώς και το βίο και την πολιτεία του κ. Σπάθα. Ο ορισμός τους στους πίνακες διαιτησίας, όπως καλά γνωρίζουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, έγινε με διαβλητές διαδικασίες που επίσης ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη.

Το γεγονός αυτό από μόνο του μας καθιστά όλους καχύποπτους, γι' αυτό και ζητάμε από τους οπαδούς μας, για άλλη μία φορά, ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση και από τους υπευθύνους της σημερινής κατάστασης του ελληνικού ποδοσφαίρου να τηρήσουν τη νομιμότητα, αν καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ