2012-12-07 23:15:04
Φωτογραφία για Η «μαχόμενη μειοψηφία» ανέλαβε τη ευθύνη για την επίθεση στον Γιάννο Παπαντωνίου
Την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση έξω από το σπίτι του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου ανέλαβε με προκήρυξή της η οργάνωση «Μαχόμενη Μειοψηφία».

Στην προκήρυξη αναφέρεται πως η επίθεση έγινε σε έναν αξιωματούχο της εξουσίας το ίδιο βράδυ που πριν από τέσσερα χρόνια δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος.

Συγκεκριμένα οι δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς, αποτελούμενους από επτά γκαζάκια, σε δύο αυτοκίνητα του πρώην υπουργού, στην οδό Ολυμπίας στην Κηφισιά. Από τις εκρήξεις τα οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ υλικές ζημιές υπέστη και η οικία του κ. Παπαντωνίου.

«H σημερινή επίθεση είναι αποτέλεσμα του κλίματος μισαλλοδοξίας και εκφοβισμού που καλλιεργούν συστηματικά τον τελευταίο καιρό ορισμένοι κύκλοι, τόσο στον πολιτικό χώρο όσο και στο χώρο των ΜΜΕ», δήλωσε με αφορμή την επίθεση ο πρώην υπουργός.

H ίδια οργάνωση είχε αναλάβει πριν από περίπου δύο εβδομάδες, την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της πρώην γενικής γραμματέα Χωροταξίας του ΥΠΕΚΑ Μαρία Καλτσά, στο Ψυχικό.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ