2012-12-07 23:16:04
Φωτογραφία για Ζευγάρι ζει σε υπόνομο της Κολομβίας εδώ και 22 χρόνια!
Ο Μιγκέλ Ρεστρέπο και η σύζυγός του Μαρία Γκαρσία, καλωσορίζουν τον φωτογράφο του Reuters στο σπιτικό τους, ο οποίος δε χρειάζεται να ανέβει σκάλες ή να χτυπήσει την πόρτα, αλλά να κατέβει στον... υπόνομο! Εκεί άλλωστε έχει επιλέξει να μένει εδώ και 22 χρόνια το ζευγάρι από την Κολομβία μαζί με τον αγαπημένο σκύλο τους τον Μπλάκι.

Ένα κρεβάτι, μια καρέκλα, ένας ανεμιστήρας ακόμα και ηλεκτρισμός και μια μικρή κουζίνα συμπληρώνουν τις ανέσεις του σπιτιού τους που βρίσκεται σε έναν ανενεργό υπόνομο στην πόλη Μεντελίν. Ο χώρος στον οποίο ζουν είναι μόλις 6,5 τετραγωνικά μέτρα σύμφωνα με το Reuters και αποτελεί τη μόνη λύση για το ζευγάρι που για χρόνια αντιμετώπισε οικονομικό πρόβλημα αλλά και εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες.

Η πόλη Μεντελίν μαστίζεται από το εμπόριο ναρκωτικών και τη βία των συμμοριών, για το λόγο αυτό έχει τη φήμη της πιο επικίνδυνης πόλης στον κόσμο. Παρόλα αυτά όπως αναφέρουν οι New York Times καταβάλλονται προσπάθειες για να βελτιωθεί η εικόνα της με την κατασκευή κτιρίων και πλατειών.
moneypost.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ