2012-12-07 23:42:01
Φωτογραφία για ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ.
Κε Πρόεδρε!

Οι αγανακτισμένοι, εξαθλιωμένοι και οργισμένοι πολίτες, προϊόν της απονομιμοποίησης της εξουσίας, θεωρούν ότι η παρούσα «κοινοβουλευτική δικτατορία» δεν ενεργεί για το συμφέρον της κοινωνίας. Βιώνουν τραυματικά την ανώμαλη προσγείωση, από τις κυβερνητικές ρητορείες περί βιώσιμης οικονομίας, στην πραγματικότητα του κραχ. Βιώνουν τις συνέπειες ενός παρατεταμένου, διευρυμένου.... κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος και μια διαδικασία φαλκίδευσης της λαϊκής κυριαρχίας.

Εκπροσωπώντας αρκετούς φίλους και συντρόφους, παίρνω το θάρρος να γράψω στον αγωνιστή Αλέξη τα εξής: Είναι γεγονός και το παρακολουθούμε εδώ στη Θεσ/νίκη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση από το Σεπτέμβριο για αναστολή του άρθρου 86 του Συντάγματος «περί ευθύνης Υπουργών» και κατάργηση κάθε είδους ασυλίας των βουλευτών με τα 2/3 της Βουλής. Η πρόταση ακόμα δεν ήρθε προς συζήτηση στη Βουλή. Αντιθέτως προχθές με «167 μαχαιριές το σύστημα δολοφόνησε» τη διαφάνεια, μη δεχόμενο εξεταστική για το μνημόνιο. Σε λίγες μέρες θα φέρουν (ήδη το πρότεινε ο Κουβέλης) το θέμα της απλής αναλογικής, φοβούμενος κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.


Πρόεδρε Αλέξη! Γράψε ιστορία! Είναι καθήκον σου. ΝΑΙ στην απλή αναλογική αλλά να έρθει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ψήφιση πακέτο (όπως έκαναν μέχρι τώρα, με άρθρο ένα περνούσαν όλα τα μέτρα) με την αναστολή του άρθρου 86 και την κατάργηση κάθε είδους ασυλίας με τα 2/3 της Βουλής. Τότε και μόνον τότε θα «ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ» από το σάπιο, αναξιοκρατικό, πελατειακό σύστημα που ληστεύει τους πολίτες και τη χώρα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Ωραιοκάστρου

Καθηγητής - Μηχανολόγος
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ