2012-12-07 23:51:51
Φωτογραφία για «Μην σταματήσετε καθόλου!»
Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκαν την Παρασκευή εκπρόσωποι της Θύρας 7 που αξίωσαν από προπονητή και παίκτες να μην σταματήσουν καθόλου με τον Παναθηναϊκό!

Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού συζήτησαν τόσο με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ όσο και με τους αρχηγούς της ομάδας (Τοροσίδη, Μανιάτη, Μοντέστο και Ιμπαγάσα). Η αντιπροσωπεία της Θύρας 7 ζήτησε νίκη στο ΟΑΚΑ αλλά και πολύ καλή εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα αρχικά επισήμαναν προς τους παίκτες: «Θέλουμε τη νίκη αυτή όσο τίποτα. Ξέρει όλος ο κόσμος ότι είσαστε καλύτεροι. Θέλουμε όμως να το δείξετε μέσα στο γήπεδο. Να πάμε χωρίς ανάσα. Να μην σταματήσετε. Να μην πατήσετε φρένο! Βλέπετε τι πόλεμο μας κάνουν σε όλα τα επίπεδα».

Μετά τους τόνισαν: «Τα ΜΜΕ, οι άνθρωποί τους παντού και κάθε μέρα εκτοξεύουν λάσπη και στην ομάδα και στον πρόεδροι και οι οπαδοί μας είναι οι μόνοι που πάνω τους εξαντλείται η αυστηρότητα των αρχών ενώ άλλοι έχουν ασυλία. Μπείτε στο ΟΑΚΑ και δώστε απαντήσεις. Εσείς ξέρετε πως.


Εμείς θα είμαστε δίπλα σας όπου και εάν πάτε και θα σας στηρίζουμε. Όμως αυτό που θέλουμε είναι η νίκη. Νικήστε τους εκεί μέσα. Παίξτε για πάρτη σας και παίξτε και για εμάς. Παίξτε για να κλείσουν τα στόματά τους όλοι αυτοί που όλη μέρα πολεμούν τον Ολυμπιακό μας.

Μην είστε χαλαροί ούτε λεπτό. Πηγαίνετε εκεί και τελειώστε τους». Όπως ήταν φυσικό και λογικό οι παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας και το τεχνικό τιμ υποσχέθηκαν να δώσουν το 101% των δυνάμεών τους για να φύγουν με μία εμφατική νίκη από το ΟΑΚΑ στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ