2012-12-08 00:00:01
Φωτογραφία για Ο τελευταίος μεγάλος αγώνας της χρονιάς
    Δέκατη τέταρτη αγωνιστική . Και ο αγώνας Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού πρόκειται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων μας .

    Ανεξαρτήτως ομαδικής προτιμήσεως . Είναι ο αγώνας που θα καθηλώσει αρκετό κόσμο στους τηλεοπτικούς δέκτες . Για σχεδόν δύο ώρες θα απενεργοποιηθούν τα κινητά , θα χωρίσουν ζευγάρια , οι φίλοι θα γίνουν αντίπαλοι , η μπύρα και οι μεζέδες θα έχουν μεγάλη καταναλώση , είτε σε σπίτια , είτε σε καφενεία . Τώρα αν θα δούμε καθόλου μπάλα , αυτό θα φανεί στο γήπεδο . Και βέβαια , ας ελπίσουμε ότι οι κύριοι πρωταγωνιστές θα βρίσκονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο . Γιατί στις εξέδρες , θα βρίσκονται οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας . Και ως γνωστόν , ειδικά αυτόν τον καιρό των σκληρών δοκιμασιών , η οργή και η αγανάκτιση ξεχειλίζουν .

   Βέβαια σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι εξωαγωνιστικοί παράγοντες , όπως δημοσιογράφοι , παράγοντες σωματείων , αλλά και οι παράγοντες της ΕΠΟ και της διοργανώτριας αρχής , οι οποίοι χειραγωγούν πρόσωπα και καταστάσεις . Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι και οι διαιτητές του αγώνα . Και όχι οι διαιτητές , μόνο αυτού του αγώνα .


    Το τρίο σαβούκα (Σαρρής , Βούρβαχης , Καραμελίδης) με την αλληλεγγύη των μπριακοδούρων ,

ετοιμάζει το δώρο Χριστουγέννων , όχι μόνο για τους προέδρους των προέδρων των ομάδων , αλλά και για κάποιους διαιτητές , που έχουν δώσει δικαιώματα με τις συμπεριφορές τους . Για να δούμε τι θα γίνει στους αγωνιστικούς χωρους αυτό το τριήμερο .

     Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα . Σφυρίζει ο Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας . Η βορειοδυτική Ελλάδα , έγινε ποδοσφαιρική γειτονιά σε αυτό τον αγώνα . Καμμία από τις δύο ομάδες δεν έχει αγωνιστεί με τον Θεσπρωτό διαιτητή . Σφυρίζει για έκτο αγώνα την τρέχουσα περίοδο και για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική . Την προηγούμενη αγωνιστική έφερε ισοπαλία . Πρόβλεψη : 2 σκορ 0-1 , 0-2 .

    ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός . Σφυρίζει ο Βοσκάκης , από το σύνδεσμο Ρεθύμνου , για πέμπτο αγώνα της τρέχουσας περιόδου . Όταν ο Μιχαλιός πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη , η νικήτρια ομάδα κερδίζει με δύο γκολ διαφορά . Πρόβλεψη :1 , σκορ 2-0 , 3-1

   Ατρόμητος-ΟΦΗ . Σφυρίζει ο Δελφάκης του συνδέσμου Αρκαδίας  (επιλήψιμο το ότι το όνομα κρητικοφέρνει) . Σφυρίζει για πέμπτο αγώνα φέτος , αλλά και για πρώτη φορά φορά θα σφυρίξει στο Περιστέρι . Εδράκιας πέρυσι , διπλάκιας προς το παρόν για φέτος . Την έκατσε την βάρκα ο Σπανός ;  Πρόβλεψη : 2 

   Πλατανιάς-Βέροια . Αγώνας προβιβασμένων περυσινής περιόδου . Όποιος προηγηθεί , κερδίζει .

Σφύριζει ο Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου . Είναι πέμπτος αγώνας του στην τρέχουσα περίοδο , αλλά και η δεύτερη φορά που θα σφυρίξει εντός έδρας αγώνα του Πλατανιά , καθώς είχε σφυρίξει τον αγώνα Πλατανιάς-Ατρόμητος 0-0 . Πρόβλεψη :1 , σκορ 1-0 .

 
 
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ