2012-12-07 23:58:54
Φωτογραφία για Σπουδαία νίκη για τον Παναθηναϊκό!
Με την άμυνα του να τσακίζει και την βράβευση του Μάικ Μπατίστ να σκορπά ανατριχίλα ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 69-55 επί της Φενέρμπαχτσε, και σκαρφάλωσε στην κορυφή του ομίλου. Με νίκη κόντρα στη Χίμκι στη Μόσχα θα τερματίσει πρώτος.

Τα δεκάλεπτα: 12-14, 29-23, 42-37, 69-55

Αποθέωση για τον Μάικ Μπατίστ στο φινάλε του ματς από τους "πράσινους" φιλάθλους.

Οι στιγμές που έζησε ο Μάικ Μπατίστ στο ημίχρονο της αναμέτρησης του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ, κατά τη διάρκεια της τελετής που διοργάνωσε η ΚΑΕ για να τον τιμήσει για την πολύχρονη προσφορά του στην ομάδα ήταν μοναδικές.

Τέτοιες που τον έκαναν να δακρύσει, να λυγίσει και να υποκλιθεί στο μεγαλείο των οπαδών του Παναθηναϊκού, που δεν σταμάτησαν λεπτό να τον αποθεώνουν φωνάζοντας ρυθμικά το σύνθημα που άκουγε στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ήταν αυτός που παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον Αμερικανό, ο οποίος αρχικά έσπευσε στον πάγκο του Παναθηναϊκού και αγκάλιασε τον Αλβέρτη, τον Διαμαντίδη και τα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας με τα οποία συνεργάστηκε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και τον Αργύρη Πεδουλάκη
. Εν συνεχεία και με τα ίχνη της συγκίνησης φανερά ζωγραφισμένα στο πρόσωπό του, δέχτηκε το πανό που είχαν δημιουργήσει για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού (Welcome Home Mike), το χτύπημα εμψύχωσης στο στήθος από τον προπονητή του, που και αυτός άρχισε να φορτίζεται από την όλη ατμόσφαιρα, για να ακολουθήσει η στιγμή που ο Μάικ θα θυμάται για πάντα και θα την προσθέσει δίπλα στις μαγικές, τις μοναδικές στιγμές που βίωσε φορώντας την φανέλα του Παναθηναϊκού. Όρθιοι οι οπαδοί του τριφυλλιού να τον χειροκροτούν και να τον αποθεώνουν, τον Παύλο Γιαννακόπουλο να τον τιμά με την πλακέτα που είχε ετοιμάσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και όλα αυτά τη στιγμή που στα μάτριξ του ΟΑΚΑ, παίζονταν ορισμένες μόνο από τις κορυφαίες στιγμές της ένδοξης καριέρας του Αμερικανού.

Η κορύφωση της συγκίνησης καταγράφηκε όταν ο Μπατίστ πήρε στα χέρια του το μικρόφωνο για να ευχαριστήσει τον κόσμο και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. «Σας ευχαριστώ για αυτά τα 9 χρόνια. Θα βρίσκεστε μέσα στην καρδιά μου μέχρι να πεθάνω. Αργά ή γρήγορα οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά» κατάφερε να τους πει, πριν τον πάρουν τα κλάματα, για να ξεσπάσει και ο κόσμος με τη σειρά του σε ακόμα πιο έντονο χειροκρότημα και εν μέσω συνθημάτων να επιστρέψει ο Μάικ στον πάγκο της Φενέρ, όπου αγκάλιασε τους νέους συμπαίκτες του, που και εκείνοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτά που αντίκριζαν και τις εκδηλώσεις λατρείας των οπαδών του τριφυλλιού για έναν παίκτη που τίμησε όσο λίγοι την εξάστερη φανέλα.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ