2012-03-24 22:19:05
Φωτογραφία για Σκότωσαν 84χρονη στην Ανάβρα Mαγνησίας, για 5 ευρώ...
Σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών ανθρωποκτονίας 84χρονης ημεδαπής στην Ανάβρα Μαγνησίας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τη σύλληψη των δραστών ανθρωποκτονίας 84χρονης, η οποία πρωινές ώρες σήμερα (24-03-2012) στην Ανάβρα Μαγνησίας, βρέθηκε νεκρή στην οικία της από συγγενικό της πρόσωπο.

Η 84χρονη βρέθηκε σε ύπτια θέση στο κρεβάτι της, ενώ ο εσωτερικός χώρος της οικίας ήταν αναστατωμένος και από το πορτοφόλι της είχε αφαιρεθεί χρηματικό ποσό 5 ευρώ!. Από την αρμόδια Ιατροδικαστή (Λάρισας) που μετέβη επιτόπου αναμένετε πόρισμα για την ακριβή αιτία του θανάτου της 84χρονης.

Ο χώρος εξερευνήθηκε από συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Οι δράστες αναζητούνται. Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου. Press-GR
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ