2012-12-08 07:35:03
Φωτογραφία για «Εχω φτάσει πολύ κοντά στο θάνατο»
Γνώρισε πολλές επιτυχίες ως μοντέλο, ενώ τα τελευταίο χρόνια έχει μεταπηδήσει στο χώρο της υποκριτικής. Ο Κώστας Φραγκολιάς μιλάει στο Λοιπόν, για αυτήν τη μετάβασή του από τον ένα χώρο στον άλλον, για τη δημοσιότητα που ένιωσε κάποιες φορές να τον πνίγει και για τις ακραίες καταστάσεις που έχει περάσει στην ζωή του.

Τα πράγματα στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολα, οι δουλείες είναι δυσάρεστες. Νιώθεις ανασφαλείς επαγγελματικά;

Φυσικά αλλά αυτό το ένιωθα πάντα, απλά τώρα έχει γίνει πιο έντονο. Νομίζω όμως ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή και να έχουμε επιμονή, για να μη χάσουμε το δρόμο μας, να μην αποπροσανατολιστούμε.

Στον κόσμο έχει περάσει η εικόνα ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τη σοουμπίζ βγάζουν πολλά χρήματα και ζουν χλιδάτη ζωή.

Μπορεί, αλλά αυτό δεν ισχύει. Σίγουρα επειδή είσαι γνωστός μπορεί να έχεις πολλές προσκλήσεις για να παρευρεθείς σε events ή να έχεις ένα καλύτερο τραπέζι και να σε προσέξουν λίγο παραπάνω, αλλά στο οικονομικό κομμάτι δεν είναι όπως τα φαντάζονται τα πράγματα.


Εχεις μόνιμη σχέση.. Ο γάμος είναι στα μέσα στα σχέδιά σου;

Ναι το σκέφτομαι, όπως και τη δημιουργία οικογένειας. Γιατί για εμένα ο γάμος εμπεριέχει και τον όρο οικογένεια, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να γίνει. Νομίζω ότι αυτός είναι ο σκοπός του γάμου, να συνεχίσουμε και να εξελίξουμε το είδος μας.

Εχεις ζήσει ακραίες καταστάσεις;

Πολλές φορές, έχουν συμβεί γεγονότα και έχω φτάσει πολύ κοντά στο θάνατο. Εχω πέσει από βουνό, είχα πολλές πτώσεις με τη μοτοσικλέτα, έχω μείνει χωρίς χρήματα και μάλιστα στο εξωτερικό, όλα τα έχω ζήσει!

Πως ήταν σαν εμπειρία που έμεινες χωρίς χρήματα;

Ημουν στο Μόναχο, μόνος μου στο σπίτι, γιατί όλα τα υπόλοιπα μοντέλα είχαν φύγει κι εγώ ξέμεινα επειδή καθυστέρησε να με πληρώσει το πρακτορείο. Ηταν σαββατοκύριακο κι έτσι έμεινα δύο μέρες χωρίς τίποτα σε ένα άδειο σπίτι.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ