2012-12-08 08:06:04
Φωτογραφία για Οι δέκα πιο -άδικα- ακριβοπληρωμένοι σταρ
Όταν ακούμε «Λίστα Forbes» το μυαλό πηγαίνει κατευθείαν σε μηδενικά και αστρονομικά ποσά. Το περιοδικό μόλις δημοσίευσε τα δέκα ονόματα της βιομηχανίας... του κινηματογράφου που κερδίζουν πολύ περισσότερα από αυτά που αποδίδουν. Κοινώς, τους πιο υπερεκτιμημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, που μπορεί να είναι ακριβοπληρωμένοι, αλλά από τα στοιχεία των τελευταίων ταινιών τους φαίνεται ότι «βάζουν μέσα» στούντιο και παραγωγούς.

Ο Έντι Μέρφι είναι ο πρώτος αυτού του top ten, που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως «καμπανάκι» για όποιον ετοιμάζεται να προτείνει δουλειά στους ζημιογόνους σταρ. Υπολογίζοντας τις εισπράξεις και των τριών τελευταίων ταινιών του ("Imagine That", "A Thousand Words" και "Meet Dave"), το Forbes κατέληξε πως για κάθε δολάριο που πήρε, οι ταινίες απέφεραν κατά μέσον όρο μόλις 2,30 δολάρια. Με δυο λέξεις, δε συμφέρει.

Επιπλέον ο σταρ που χάρισε τη φωνή του στο γαϊδαράκο του «Shrek» φαίνεται να έχασε έδαφος στο χρηματιστήριο της σόου μπίζνες με την αποχώρησή του από την παρουσίαση της περσινής τελετής των Όσκαρ, μετά τον αποκλεισμό του σκηνοθέτη και παραγωγού Μπρετ Ράτνερ από την επιμέλεια της βραδιάς.


Στη λίστα ακολουθούν η Κάθριν Χέιγκλ (μικρές οι εισπράξεις για τις κομεντί που πρωταγωνίστησε - "One For The Money", "Knocked Up" και "27 Dresses"), αλλά και η Ριζ Γουίδερσπουν (How Do You Know και This Means War δεν περπάτησαν εμπορικά).

Η Σάντρα Μπούλοκ δεν έχει καταφέρει από την εποχή του Όσκαρ της να εξαργυρώσει την επιτυχία της και οι κακές εισπράξεις των ταινιών της ("All About Steve" και "Extremely Loud & Incredibly Close") της χάρισαν μια θέση στη λίστα των υπερτιμημένων σταρ. Δείτε ακολούθως και τους δέκα ασύμφορους πρωταγωνιστές.

1. Έντι Μέρφι

2. Κάθριν Χέιγκλ

3. Ριζ Γουίδερσπουν

4. Σάντρα Μπούλοκ

5. Τζακ Μπλακ

6. Νίκολας Κέιτζ

7. Άνταμ Σάντλερ

8. Ντένζελ Γουάσινγκτον

9. Μπεν Στίλερ

10. Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ