2012-12-08 10:00:05
Φωτογραφία για ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» ΣΤΟ ΟΑΚΑ
«Φτιαγμένοι» πηγαίνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Τέτοια ματς είναι που θέλει ο κάθε παίκτης και αυτό φαίνεται στην... ερυθρόλευκη καθημερινότητα μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ για το Champions League.

Δεν είναι μόνο η χθεσινή επίσκεψη της «Θύρας 7», που ζήτησε από την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ να φύγει με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ, όμως οι ερυθόλευκοι δείχνουν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και δεν δείχνουν καθόλου χαλαροί, ακόμη και με τη διαφορά των 16 βαθμών που βρίσκονται από τους «πράσινους».

Κατά τα διάρκεια της χθεσινής προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαν πολύ καλή διάθεση και μένει αυτό να φανεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, όμως ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί τα δύο μειονεκτήματα του «αιώνιου» αντιπάλου: την ποιότητα και το βάθος στο ρόστερ των «πράσινων» και την κούραση από το παιχνίδι με την Τότεναμ και το ταξίδι της επιστροφής από το Λονδίνο.


Είναι αρκετά πιθανό ο Ζαρντίμ να... «χτυπήσει» τον αντίπαλο στην επανάληψη, όμως θέλει οι παίκτες του να μπουν σοβαροί και αποφασισμένοι για το «διπλό» από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Όσον αφορά τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, όλα δείχνουν ότι θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κάρολ και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδη, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μοντέστο, ο οποίος θα έχει ως εσωτερικούς μέσους τον Μανιάτη και τον Ιμπαγάσα. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Φουστέρ, Αμπντούν και Μήτρογλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ