2012-12-08 12:32:18
Φωτογραφία για Η απάντηση της UGG για το βίντεο που δείχνει ότι κακοποιούνται ζώα για
τις διάσημες μπότες
Aυτή είναι η απάντηση της UGG, μετά την δημοσιοποίηση ενός φρικιαστικού βίντεο που δείχνει πώς οι διάσημες μπότες Ugg -και όχι μόνο- κατασκευάζονται από δέρμα ζώων, τα οποία μάλιστα πρώτα έχουν κακοποιηθεί άγρια!

«Η UGG® Australia, εταιρεία της Deckers Outdoor Corporation, δεν χρησιμοποιεί γούνα «νυκτερευτή». Η κλασική συλλογή της μπότας UGG® Australia χρησιμοποιεί μόνο αυθεντικό sheepskin Α’ ποιότητας.

Το υπό αμφισβήτηση δείγμα γούνας έχει βρεθεί σε προϊόντα-απομιμήσεις κατά τους ελέγχους που πραγματοποίησε η οργάνωση “Human Society International”. Συμπληρωματικά, έχουν βρεθεί άκρως επικίνδυνα χημικά που υπερβαίνουν τα διεθνή επιτρεπτά όρια και σε άλλα προϊόντα-απομιμήσεις που εξετάστηκαν από την Deckers Outdoor Corporation, όπως για παράδειγμα ο μόλυβδος, το Χρώμιο-6, το φθαλικό και το αζώχρωμα.

Η πρακτική της απομίμησης δεν εξαπατά μόνο τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις, αλλά συνιστά μία κοινωνική μάστιγα, η οποία θίγει τα ανθρώπινα δικαιώματα, την παιδική εργασία, καθώς και θέματα υγείας και ασφαλείας σε παγκόσμιο επίπεδο
. Η Deckers Outdoor Corporation και η UGG® Australia έχουν δεσμευθεί για την καταπολέμηση των απομιμήσεων με απώτερο στόχο την προστασία των καταναλωτών τους, καθώς και όποιον άλλο θίγεται μέσα από τέτοιας φύσης παράνομες πρακτικές.

Η Διευθύντρια Εταιρικής Φήμης της Deckers Outdoor Corporation, Leah Evert-Burks δηλώνει: «Η Deckers καταβάλλει παγκοσμίως μεγάλο αγώνα ενάντια στα προϊόντα-απομιμήσεις, είτε μέσω της κατάσχεσής τους κατόπιν ενδελεχών ερευνών, είτε μέσω της κατάργησης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων που τα πωλούν. Η επιτυχία των brands της εταιρείας είναι βασισμένη στην εμπιστοσύνη των καταναλωτών αλλά και του ευρέος δικτύου των συνεργατών μας. Γι’ αυτό το λόγο, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους δικηγόρους μας, τα τελωνεία και τις Αρχές, αλλά και μέσω και των δικών μας πρωτοβουλιών θα εξασφαλίζουμε τη διαρκή καταπολέμηση των απομιμήσεων και την παραδειγματική τιμωρία όσων εφαρμόζουν ανάλογες πρακτικές».

aniwthoi.net
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ