2012-12-08 16:09:03
Φωτογραφία για Το Μουσείο της Εθνικής ομάδας στη Σπάρτη για 3 ημέρες
Στην πρωτεύουσα του νομού Λακωνίας βρίσκεται από την Παρασκευή (7/12) το Μουσείο της Εθνικής ομάδας από τον «Γαλανόλευκο Φάρο», το οποίο εδρεύει μόνιμα στα Χανιά. Στην Σπάρτη, αναμένεται πλήθος κόσμου να θαυμάσει από κοντά... τα περισσότερα από 350 εκθέματα του Μουσείου της ομάδας των γαλανόλευκων επιτυχιών, ενώ από την πρώτη μέρα πλήθος κόσμου βρέθηκε στο χώρο όπου στεγάζεται η έκθεση αυτή για να φωτογραφηθεί σε σπάνια αντικείμενα της Εθνικής, με την κούπα του Euro 2004 να κλέβει πάντα την παράσταση.

Ένα ακόμα ταξίδι στην ελληνική επικράτεια κάνει το Μουσείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που έχει επιμεληθεί με υπερηφάνεια ο σύλλογος φίλων Εθνικής «Γαλανόλευκος Φάρος». Αυτή τη φορά, οι κάτοικοι της Σπάρτης και των κοντινών πελοποννησιακών πόλεων θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά τα ανεκτίμητης αξίας εκθέματα του Μουσείου και να κάνουν ένα μαγικό ταξίδι στο «χρυσό» πρόσφατο παρελθόν της ομάδας όλων των Ελλήνων.


Ήδη από την πρώτη του ημέρα όπου εγκαταστάθηκε στη Σπάρτη, με τον πρόεδρο του «Φάρου», Νίκο Φλέκκα, να αναλαμβάνει το έργο της οργάνωσης και άρτιας παρουσίασης του Μουσείου, πολύς είναι ο κόσμος που έχει βρεθεί εκεί για να δει από κοντά τα εκθέματα, ενώ δεν λείπουν και τα μικρά παιδιά που… χάζεψαν μεταξύ άλλων και την βαρύτιμη κούπα του έπους της Πορτογαλίας.

Από φανέλες των αγώνων της Εθνικής, σημαίες, κασκόλ, καπέλα και ένα σωρό άλλα αξεσουάρ, μέχρι αφίσες, συλλεκτικές φωτογραφίες, αναμνηστικά, τύμπανα και μπάλες, το Μουσείο αποτελεί ένα πλήρες σύνολο γαλανόλευκων αντικειμένων που μπορεί να καταπλήξει και τον πλέον απαιτητικό συλλέκτη. Αναμφίβολα, αξίζει να το επισκεφτείτε, ενώ δεν χρειάζεται καν να πούμε ότι η είσοδος είναι εντελώς δωρεάν για όλους.

Ο χώρος τον οποίο στεγάζεται είναι το Αθλητικό Πανεπιστήμιο Σπάρτης, και θα παραμείνει εκεί μέχρι και την Κυριακή! Μη χάσετε την ευκαιρία να το θαυμάσετε κι εσείς!

galanolefkosfaros.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ