2012-12-08 19:26:08
Φωτογραφία για Eden Hotel, από τον Antonio Citterio
Βρίσκεται στις Ιταλικές Αλπεις, έχει φόντο μια αρχαία λουτρόπολη και φλερτάρει με την ρουστίκ ατμόσφαιρα. To καινούργιο ξενοδοχείο στην πόλη Bormio που υπογράφει ο Antonio Citterio.

Η πόλη Bormio αποτελεί αγαπημένο προορισμό διακοπών από την εποχή των αρχαίων Ρωμαίων που προσέτρεχαν στις ιαματικές πηγές της ορεινής πόλης μέχρι το σήμερα και τους ταξιδιώτες που επισκέπτονται τα ίδια λουτρά, κάνουν σκι, σκέιτ, εξερευνούν τις Άλπεις και την κοιλάδα Βαλτελίνα.

Σε αυτή την πόλη με την πλούσια τουριστική παράδοση υπήρχε χώρος για ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο. Το Eden αποτελεί από μόνο του έναν στυλάτο προορισμό που συλλειτουργεί με το εκπληκτικό ορεινό τοπίο στο οποίο εντάσσεται. Το ξενοδοχείο που συνδυάζει το ρουστίκ με την αρχιτεκτονική αντίληψη των εσωτερικών χώρων και την τέχνη, έχει διαμορφώσει ο γνωστός αρχιτέκτονας Antonio Citterio και η εικαστικός Patricia Viel.


Τα τέσσερα κτίρια περιβάλλονται από έναν φράχτη καστανιάς, συνδέονται μεταξύ τους με σκάλες και διάφανους διαδρόμους και προσφέρουν την καλύτερη θέα στους ενοίκους. Τα υλικά, ξύλο, γυαλί και πέτρα εναρμονίζονται με το τοπίο δημιουργώντας μία σύγχρονη Εδέμ, όπως υποδηλώνει το όνομα του ξενοδοχείου.

Η φυσική θεματολογία επεκτείνεται και στο εσωτερικό με υλικά και υφάσματα που απαλλάσσουν το mountain chic σε σπιτικό από κιτς στοιχεία. Τα αξεσουάρ επιλέχθηκαν από το Ravaioli Silenzi Studio και τα πάνελ με τα φυσικά μοτίβα δημιουργήθηκαν από την εικαστικό Mary degli Angiuoni.

 

Δίπλα στα 27 δωμάτια, το gourmet εστιατόριο Eden Bistrot σερβίρει καλή Ιταλική κουζίνα συνεπή με το ποιοτικό design

 

http://www.deconow.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κερδοφόρα χρονιά για τα tablets
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κερδοφόρα χρονιά για τα tablets
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ