2012-12-09 08:30:06
Φωτογραφία για Τα είπαν Ζαρντίμ-Βίλας Μπόας!
Επικοινωνία με τον Αντρέ Βίλας Μπόας είχε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ώστε να μάθει από... πρώτο χέρι τι εστί Παναθηναϊκός, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της αγωνιστικής.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με αυτόν της Τότεναμ κι έτσι δεν θα μπορούσε να μην ζητήσει τη γνώμη του συμπατριώτη του.

Οι δύο Πορτογάλοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σύμφωνα με την «Live Sport», αφού ο Ζαρντίμ θα βρει απέναντί του το Τριφύλλι μόλις τρεις ημέρες αργότερα από το παιχνίδι που έδωσε ο Παναθηναϊκός με την αγγλική ομάδα.

Αυτό στο οποίο κατέληξαν, είναι ότι οι «πράσινοι» έχουν βελτιωθεί σημαντικά, κάτι το οποίο οφείλεται κατά κύριο λόγο στη δουλειά που γίνεται στο χώρο του κέντρου. Εκεί η ομάδα του Ρότσα παρουσιάζεται πιο ενισχυμένη πλέον, ιδίως μετά και την επιστροφή στη δράση του Σο, που μαζί με τον Βιτόλο προσφέρουν πολύτιμες βοήθειες στην αμυντική λειτουργία.

Παράλληλα οι Βίλας Μπόας και Ζαρντίμ, στάθηκαν ιδιαίτερα στην παρουσία του συμπατριώτη τους Ζέκα, τον οποίο και θεωρούν ιδιαίτερα χρήσιμο, αφού προσφέρει τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση στις πτέρυγες. Ο Πορτογάλος άσος εξάλλου ήταν και αυτός που έκανε το 1-1 στο Λονδίνο, ενώ να θυμίσουμε πως είχε σκοράρει πέρυσι στο «Καραϊσκάκης», δίνοντας το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, με το ματς όμως να λήγει ισόπαλο (1-1).

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ