2012-03-24 23:47:04
Φωτογραφία για Είναι καθήκον και υποχρέωση μας να είμαστε παροντες. Δεν φοβόμαστε κανέναν και τίποτα!
Όλοι έχουν το δικαίωμα να αναθεωρήσουν κάποιες απόψεις τους. Άλλο όμως αναθεωρώ και άλλο κάνω στροφή 180 μοιρών επειδή βλέπω ότι κινδυνεύω να χάσω την εξουσία...την καρέκλα και τα οφέλη που απορρέουν από αυτή και δεν είναι λίγα.

Έτσι λοιπόν και ο Μιχαλάκης, από εκεί που δήλωσε απεταξάμην του μνημονίου και άγνοια για το περιεχόμενο του αφού δεν μπήκε στον κόπο να το διαβάσει, και από εκεί που διεκδικούσε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και είδε ότι δεν του έβγαιναν τα κουκιά και δήλωσε απεταξάμην της ηγεσίας, βρέθηκε να είναι ο αρχιτρομοκράτης του πολίτη, συγνώμη ο προστασίας του πολίτη ήθελα να πω.

Σε αυτόν τον άνθρωπο με τις σταθερές αξίες, έχει αναθέσει η αξιόπιστη χαοτική συγκυβέρνηση που έχει αναλάβει και το κάνει με επιτυχία την καταστροφή της χώρας μας, να προστατεύει τον Έλληνα πολίτη.

Και θα σε προστατεύει Έλληνα και θα στο αποδείξει κατά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, για χάρη σου έχει επιστρατευθεί όλη η Ελληνική Αστυνομία και όχι μόνο, για εσένα έχουν ακροβολιστεί ελεύθεροι σκοπευτές σε όλες τις στέγες των κτιρίων πέριξ της παρέλασης, για εσένα θα γίνουν αν χρειαστεί προληπτικές προσαγωγές, ΌΛΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ.


Όλα για εσένα Έλληνα, γι’ αυτό δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε βγες έξω, κατέβα στην παρέλαση, πήγαινε να δεις επάνω στην εξέδρα όλους αυτούς που θα καμαρώνουν με το γνωστό αλαζονικό τους ύφος σαν γύφτικα σκεπάρνια. Θα σε κοιτούν από απόσταση και θα γελούν γεμάτοι ικανοποίηση γνωρίζοντας ότι αυτοί έχουν και το πεπόνι και το μαχαίρι, γνωρίζοντας ότι εσύ είσαι υπόδουλος και υποχείριο τους, γνωρίζοντας ότι πάντα θα υπάρχει ένας Μιχαλάκης που θα έχει προπαγανδίσει μαζί με τα φιλαράκια τους τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ την όποια «παρέλαση» και να σου κλείσουν για άλλη μια φορά το στόμα.

Αυτό θες να είσαι Έλληνα;;; ΟΧΙ

Όλοι μαζί λοιπόν ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ στις παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής μας επανάστασης. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα. Είναι καθήκον μας να τιμήσουμε τους ήρωες που έδωσαν την ζωή τους για να μπορούμε εμείς σήμερα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ να ζούμε σε αυτή την τιμημένη χώρα. Είναι υποχρέωση μας τόσο σε αυτούς που πολέμησαν για εμάς όσο και απέναντι στα παιδιά μας να βροντοφωνάξουμε την αντίθεση μας σε όλους αυτούς που μας τιμώρησαν, μας κατέστρεψαν και μας κοροϊδεύουν .

Εμείς θα είμαστε εκεί ως υπερήφανοι Έλληνες και ας τολμήσουν να πνίξουν με χημικά αυτή την Ιερή Ημέρα για την Ελλάδα που θα παρακολουθούν χιλιάδες μικρά παιδιά, γιατί όλα μπορούμε να τα αντέξουμε αλλά όχι να δούμε να επιτίθενται εναντίον μικρών παιδιών. Αν το τολμήσετε και αυτό τότε η 25η Μαρτίου 2012 θα σημάνει και το τέλος σας.

http://skarlatanna.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ