2012-12-09 13:12:08
Φωτογραφία για ΖΕΤΕΡΜΠΕΡΓΚ : ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
Την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στη σημερινή αναμέτρηση των «αιωνίων» (9/12, 19:30), εξέφρασε ο Παρ Ζέτερμπεργκ.

Ο πρώην παίκτης των ερυθρόλευκων είναι ενήμερος για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και το πόσο έχει επηρεάσει τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τόνισε πως τα ντέρμπι είναι ιδιαίτεροι αγώνες και για αυτό απαιτείται προσοχή από τον Ολυμπιακό αν θέλει να πανηγυρίσει τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Γαύρος»:

Για το ντέρμπι:

«Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στο ΟΑΚΑ. Ξέρουμε ότι πάντα είναι στο χέρι του αν θα νικήσει ή όχι. Αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον Ολυμπιακό. Δεν το έχω ξεχάσει. Πρέπει η ομάδα να παίρνει τη νίκη για τον κόσμο. Οι οπαδοί πάντα ζητούν τη νίκη και μόνο έτσι είναι ευχαριστημένοι.

Είναι ένα ντέρμπι και πρέπει ο Ολυμπιακός να νικήσει για τον κόσμο του. Ο κόσμος πάντα θέλει μεγάλο σκορ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μακάρι να νικήσει και 3-0 και παραπάνω, αλλά για μένα μου αρκεί και το 1-0. Σημασία έχει η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Θέλει προσοχή όμως».


Για τον Παναθηναϊκό:

«Ξέρω ότι η κατάσταση στην Ελλάδα έχει επηρεάσει πολύ τον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι έχει αρκετά προβλήματα διοικητικά, αλλά παρόλα αυτά το ματς παραμένει ντέρμπι, ξεχωριστό και επικίνδυνο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι προσεκτικός για να πάρει τη νίκη».

Για την Ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού:

«Γνωρίζω ότι τερμάτισε στην Τρίτη θέση και για λίγο δεν προκρίθηκε στους 16 της διοργάνωσης. Ωστόσο, νομίζω ότι είναι επιτυχία και το Europa League. Υπάρχουν καλές ομάδες» .
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ