2012-12-09 17:00:05
Φωτογραφία για “Tο παιδί μου γεννήθηκε νεκρό” - Η συγκλονιστική εξομολόγηση ελληνίδας ηθοποιού
Ο έρωτας στα σενάρια που υπογράφει έχει πρωταρχικό λόγο,αλλά και στη ζωή της Άννας Ανδριανού ο έρωτας και το πάθος ήταν πάντα η κινητήριος δύναμη.

Μιλώντας στην εφημερίδας News και στο Νεκτάριο-Γεώργιο Κωνσταντινίδη αναφέρθηκε στους άνδρες της ζωής της και για πρώτη φορά συγκεκριμένα στον Ραφαήλ Πυλαρινό, με τον οποίο έζησε μια τραγική εμπειρία:“ To 1992 πήγα στη Ρώμη ακολουθώντας τον τότε αγαπημένο μου, έναν διευθυντή ορχήστρας που ζούσε εκεί εργαζόταν εκεί, τον Ραφαήλ Πυλαρινό. Ερωτεύτηκα τρελά …τη Ρώμη. Κάποια στιγμή παντρευτήκαμε με το φίλο μου. Ένας γάμος ήσυχος , χωρίς τυμπανοκρουσίες. Έμεινα έγκυος, το παιδί γεννήθηκε νεκρό”.

Η ηθοποιός και σεναριογράφος δεν θέλησε να επεκταθεί σε αυτό το δραματικό γεγονός της ζωής τη,ς ωστόσο για άλλη μια φορά απέδειξε ότι μιλάει πάντα μέσα από την καρδιά της. Να σημειώσουμε ότι πριν τον γάμο της με τον Ραφαήλ Πυλαρινό, ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Βούρο. Χαρακτηριστικά αναφέρει: “ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. Σε ένα χρόνο παντρευτήκαμε. Ένας γάμος δυο παιδιών που δεν ήξεραν τίποτα ούτε από τη ζωή ούτε από γάμο… Χωρίσαμε τρία χρόνια μετά”.


Η φωτογραφία που βλέπετε είναι απο το γάμο της με τον Γιάννη Βούρο

Ωστόσο ένας είναι ο άνδρας της ζωής της και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Μπότση.

Φωτογραφία της σεναριογράφου και ηθοποιού από το γάμο της με τον Γιάννη Μπότση

“Όταν άρχισα τη συνεργασία μου με τον Αντ1 άρχισα να μιλάω με τον υπεύθυνο των τηλεοπτικών σειρών Γιάννη Μπότση. Μαζί του κατάλαβα ότι μέχρι τότε δεν είναι ζήσει τίποτα ερωτικά. Παντρευτήκαμε. Είναι ο άνδρας της ζωής μου. Είμαστε σχεδόν 16χρόνια μαζί”.

Πηγή: fthis
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ