2012-12-09 17:43:37
Φωτογραφία για Στη Γιουνάιντετ το ντέρμπι του Μάντσεστερ
Η ManUtd νίκησε με 3-2 την Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" χάρη σε τυχερή εκτέλεση φάουλ του Φαν Πέρσι στο 92' και ξέφυγε με +6 στην κορυφή. Οι "πολίτες" είχαν καταφέρει να ισοφαρίσουν μετά το 0-2 με 2 γκολ του Ρούνεϊ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τεράστια νίκη με 3-2 επί της Σίτι μέσα στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ", χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Ρόμπιν φαν Πέρσι στο 92'.

Η τύχη ήταν ξανά στο πλευρό του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, καθώς στην εκτέλεση φάουλ του Ολλανδού η μπάλα χτύπησε στο τείχος και εν συνεχεία στο δοκάρι του Χαρτ για να καταλήξει στα δίχτυα του.

Η ManUtd είχε προηγηθεί με 2-0 χάρη σε τέρματα του Γουέιν Ρούνεϊ στο 16' και το 29', με τον διεθνή Άγγλο να πετυχαίνει δύο γκολ σε 2ο σερί ματς (Ρέντινγκ).

Η Σίτι κατάφερε να μειώσει στο 60' με τον Γιαγιά Τουρέ και στο 86' να ισοφαρίσει με τον Πάμπλο Σαμπαλέτα, όμως δεν πήρε ούτε βαθμό.

Στους 6 βαθμούς λοιπόν ανέβασε την διαφορά στην κορυφή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έτσι πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί (21' Κολό Τουρέ), Νάστασιτς, Κλισί, Γιαγιά Τουρέ (84' Ντζέκο), Μπάρι, Νταβίντ Σίλβα, Νασρί, Αγκουέρο, Μπαλοτέλι (52' Τέβες).

MANUTD: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Ρίο Φέρντιναντ, Έβανς (49' Σμόλινγκ), Εβρά, Κάρικ, Κλέβερλι (88' Γουέλμπεκ), Βαλένσια (84' Φιλ Τζόουνς), Άσλεϊ Γιανγκ, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ