2012-12-09 18:28:17
Φωτογραφία για ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 Novasports1...
Παρακολουθείστε από τα παρακάτω link σε live streaming την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19:30), για τη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

http://www.sportculture.gr/live-streaminghttp://www.frombar.tv/v-4/8/132/v-493210.htmlhttp://greekchannelslive2.blogspot.com/2012/03/sport-ch1.htmlhttp://symvoli.blogspot.gr/2012/12/live-stream-panathinaikos-olympiakos.htmlhttp://livetv.ru/en/eventinfo/146061_panathinaikos_olympiacos/http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=180554&part=sportshttp://www.vipboxsports.eu/football/107885/1/panathinaikos-athens-vs-olympiacos-piraeus-live-stream-online.html

-Δεν απομένει αρκετή ώρα μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν δεν είναι και οι καλύτερες. Καταρρακτώδης βροχή στο Ολυμπιακό Στάδιο εν όψει του ματς των «ερυθρόλευκων», όμως απ’ ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Superleague.


-Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στο ΟΑΚΑ φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση, ενώ και οι ποδοσφαιριστές όταν έφτασαν στο στάδιο τσέκαραν το χορτάρι στην καθιερωμένη... βόλτα που κάνουν όλοι οι παίκτες όταν φτάνουν οι αποστολές στο γήπεδο!

-Κατά τις 18:10, πάντως, η βροχή συνέχιζε να είναι καταρρακτώδης, κάτι που προφανώς θα δυσκολέψει τις προσπάθειες των παικτών.

-Ο Θρύλος κατέφθασε στο ΟΑΚΑ και πλέον αναμένει τον μεγάλο αγώνα και τη νίκη. Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το απόγευμα από το Ρέντη και κατά τις 17:50 κατέφθασε στο ΟΑΚΑ. Οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν πάρα πολλές και δεν σημειώθηκε το παραμικρό ούτε κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αλλά ούτε κατά την άφιξη.

-Η αποστολή του Ολυμπιακού πήγε με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο στάδιο και οι δυνάμεις που βρίσκονταν κοντά και τη συνόδεψαν, φρόντισαν να μην γίνει το οτιδήποτε.

-Πλέον, τούτη την ώρα οι παίκτες έχουν αποβιβαστεί και πήγαν ήδη στα αποδυτήρια προκειμένου να ετοιμαστούν για τη μεγάλη μάχη.
redwhitenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ