2012-12-09 19:07:09
Φωτογραφία για Γέννησε η Αγγελική Λάμπρη!
Σε πελάγη ευτυχία πλέει η Αγγελική Λάμπρη που τα ξημερώματα του Κυριακής έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η γνωστή ηθοποιός γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι και γέμισε χαμόγελα χαράς και ευτυχίας τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Αγγελική γέννησε με φυσιολογικό τοκετό σήμερα τα ξημερώματα της στις 2:45 στο μαιευτήριο ΡΕΑ, ένα γλυκύτατο κοριτσάκι που ζυγίζει 3.250 γραμμάρια. Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή ήταν ο σύντροφός της σκηνοθέτης Αντώνης Αγγελόπουλος.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον μαιευτήρα-γυναικολόγο της κ. Ηλία Μπαμπαμέντο που μας ενημέρωσε πως όλα πήγαν καλά με την γέννηση της κορούλας της. “Η Αγγελική Λάμπρη γέννησε τα ξημερώματα με φυσιολογικό τοκετό ένα κοριτσάκι. Η μαμά και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο γιατρός της.

Αμέσως, μόλις έγινε γνωστή η χαρμόσυνη είδηση, οι φίλοι της έσπευσαν να της ευχηθούν τα καλύτερα για την μικρούλα. Ο Αργύρης Αγγέλου, μάλιστα, που πρωταγωνιστούσαν μαζί στο “Παρά Πέντε” έγραψε γεμάτος ενθουσιασμό στο twitter του “Έχουμε γεννητούρια!”.

Πηγή: tlife
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ